Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Breaking Bad • Dynasty • The Irishman

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Breaking Bad-ster Ed overleden

Op de dag dat de nieuwe Breaking Bad-film werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix was er ook slecht nieuws. Robert Forster, die in zowel de serie als de film te zien was als ‘fixer’ Ed, is op vrijdag overleden aan de gevolgen van kanker. Bryan Cranston stond op Twitter stil bij het overlijden van zijn collega.


Netflix maakt podcast over The Irishman

November is dé maand voor The Irishman. De verwachtingen voor de film zijn torenhoog met Martin Scorsese als regisseur en hoofdrollen voor onder meer Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci. De film lanceert op 27 november op Netflix en blijkt nu ook een eigenlijk podcast te krijgen. Daarin worden we meegenomen achter de schermen van de film. Eerder waren podcasts over Stranger Things seizoen 3 en Chernobyl ook al populair.


Dynasty seizoen 3 komt pas in 2020 op Netflix

Slecht nieuws voor de fans van Dynasty. Het duurt namelijk nog wel een tijdje tot de nieuwe afleveringen van de serie worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Terwijl seizoen 3 inmiddels van start is gegaan bij The CW, heeft Netflix laten weten dat de afleveringen pas in 2020 naar de streamingdienst komen. Dat heeft alles te maken met een gewijzigde deal.


Dynasty-acteur krijgt vaste rol in seizoen 3

Dat is niet het enige Dynasty nieuws. Er is namelijk ook wat bekend geworden over de cast voor seizoen 3 van de reeks. Adam Huber, die voor de serie in de huid kruipt van Liam Ridley, is gepromoveerd tot vast gezicht voor seizoen 3. Verrassend nieuws, omdat zijn lot aan het eind van seizoen 2 nog onduidelijk was.


Vervolg Murder Mystery besteld en in productie

Netflix heeft een vervolg besteld van de succesvolle actiekomedie-film Murder Mystery. De film met in de hoofdrol Adam Sandler en Jennifer Aniston verscheen eerder dit jaar op Netflix en werd binnen 72 uur gekeken door 31 miljoen huishoudens. Nu blijkt een tweede deel al in productie.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?