Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Into the Night • The Witcher • Elves

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Productie Into the Night seizoen 2 van start

Goed nieuws voor de fans van Into the Night. De Belgische serie krijgt namelijk een tweede seizoen en de productie daarvan is inmiddels officeel van start gegaan. Het eerste seizoen van de serie werd op 1 mei 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix en kende en internationale cast. We zagen hoe een groep op de vlucht sloeg voor de zon. De zon doodt namelijk alles en iedereen op zijn pad.


Makers The Rain maken nieuwe serie: Elves

De makers van The Rain gaan aan de slag met een nieuw project. Lila Nobel en Lukas Løkken hebben de handen in één geslagen voor Elves. De serie gaat over een kleine gemeenschap die in evenwicht leeft met monsterlijke wezens die de inspiratie waren voor de schattige mythen. Als een familie op de gemeenschap stuit, ontketenen ze onbedoeld een strijd op leven of dood om te overleven.


De Familie Claus wordt eerste Nederlands-Vlaamse Netflix kerstfilm

Netflix heeft de eerste Nederlands-Vlaamse kerstfilm aangekondigd. Later dit jaar kunnen we aan de slag met De Familie Claus. De film wordt in december toegevoegd aan het aanbod van Netflix in België en Nederland. Volgend jaar volgt de wereldwijde release.


Eerste beelden The Witcher seizoen 2 gelanceerd

Het tweede seizoen van The Witcher is in aantocht op Netflix. Nadat het eerste seizoen een groot succes werd, kijken fans reikhalzend uit naar het vervolg. In aanloop naar de release van het tweede seizoen zijn nu de officiële eerste beelden van seizoen 2 gelanceerd. Op die foto’s zien we onder meer hoe Geralt of Rivia eruit ziet in het tweede seizoen. Ook hebben we de eerste beelden van Yennefer of Vengerberg.


Deze kerstfilms en kerstseries komen dit jaar op Netflix

De kerstperiode is alweer in aantocht op Netflix. In de komende periode worden dan ook weer heel wat kerstfilms en kerstseries toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Inmiddels is duidelijke welke kersttitels we dit jaar op Netflix mogen verwachten.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?