Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Breaking Bad • She-Ra • Earthquake Bird

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Geen nieuwe Breaking Bad-serie over Jesse Pinkman

Netflix heeft vandaag de film El Camino: A Breaking Bad Movie toegevoegd aan het aanbod. Daarin wordt duidelijk wat het lot is van Jesse Pinkman. Volgens Aaron Paul, de acteur die Pinkman speelt, komt er geen serie meer over zijn personage. “Ik dacht ook dat we dat verhaal zes jaar geleden hadden afgerond. Maar nu kroop ik weer in zijn huid. Mensen zijn zo passievol. Ze wilden antwoorden. Maar, vragen wanneer de volgende Breaking Bad-serie komt heeft geen zin. Dat is een droom die je nooit vervuld zal worden. We gaan nu zien wat er met Jesse gebeurd is.”


Releasedatum She-Ra en de Powerprinsessen bekend

Het vierde seizoen van She-Ra en de Powerprinsessen is onderweg naar Netflix. Door middel van een video is het vierde seizoen aangekondigd. Vanaf 5 november kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks.


Nieuwe grappige apocalyptische zombieserie Daybreak aangekondigd

Netflix voegt binnenkort een gloednieuwe grappige apocalyptische zombieserie toe aan zijn streamingdienst. De serie heet Daybreak en wordt nu al omschreven als een mix tussen The Walking Dead en The Society. We zien hoe nietsnut Josh op zoek gaat naar een vriendin, terwijl alle ouders inmiddels zijn veranderd in zombies. Daybreak verschijnt op 24 oktober en de eerste trailer is al een feit.


Trailer Earthquake Bird verschenen

Netflix heeft de trailer gelanceerd van Earthquake Bird. De film is afkomstig van Wash Westmoreland, eerder verantwoordelijk voor Still Alice en Colette. De film speelt zich af in het Tokio van 1989 waarin we meekijken met Lucy Fly, een mysterieuze expat met een pijnlijk verleden. Ze wordt verliefd op Teiji, maar komt uiteindelijk in een driehoeksverhouding terecht. Als nieuwkomer Lily Bridges vervolgens vermist raakt, worden de twee verdacht van betrokkenheid. Earthquake Bird komt op 15 november naar Netflix.


Meer bekend over nieuwe film Love, Guaranteed

Netflix heeft meer bekend gemaakt over de nieuwe film Love, Guaranteed. Zo is de hoofdrol in de film voor niemand minder dan Rachael Ligh Cook, die zelf ook met het idee voor de film kwam. Ze speelt een advocaat die een nieuwe cliënt aanneemt (gespeeld door Damon Wayans Jr.) die een dating website wil aanklagen omdat het liefde garandeert.


Verwijderalarm: The Good Wife en aantal films

We moeten in de komende dagen weer afscheid nemen van een aantal titels op Netflix. Alhoewel het Verwijderalarm deze week rustig is, staan er wel een aantal interessante titels op het lijstje. Daarbij onder meer Pentatonix: On My Way Home en The Good Wife.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?