Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Opnames Manifest gepland, Netflix-deal met Lupin-ster Omar Sy

De opnames van het slotseizoen van Manifest staan gepland. In november komt de cast opnieuw bij elkaar voor de opnames van de allerlaatste afleveringen. Ondertussen heeft Netflix een deal gesloten met Lupin-ster Omar Sy, terwijl Squid Game alle records verpulvert.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames slotseizoen Manifest gepland

Netflix slaagde erin om Manifest te redden. Daardoor mogen we ons opmaken voor nog een vierde en tevens laatste seizoen van Manifest. De opnames daarvan staan inmiddels gepland voor november 2021. Ondertussen is het op Netflix wel nog wachten op de release van de eerste drie seizoenen van de serie. Die drie seizoenen zouden in ieder geval dit jaar nog op Netflix komen.


Netflix-deal met Lupin-ster Omay Sy

Omar Sy gaat de komende tijd nog veel betekenen voor Netflix. De streamingdienst heeft een deal met de Franse acteur getekend om meerdere films te produceren. “Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om onze samenwerking uit te breiden en kijk uit naar de volgende stap in onze reis samen”, reageerde de acteur op het goede nieuws.


Releasedata van de Kerstfilms op Netflix in 2021

De mooiste tijd van het jaar staat voor de deur en Netflix pakt alweer vroeg uit. Het is traditie geworden in de afgelopen jaren dat we worden overspoeld met kerstfilms en dat is dit jaar niet anders. De streamingdienst heeft een overzicht bekendgemaakt.


Squid Game verpulvert alle records

Squid Game doet uitstekende zaken op Netflix. De Koreaanse serie doet het zo goed dat het inmiddels alle records verpulvert. Bridgerton was de vorige titelhouder en werd in de eerste 28 dagen na de release door 82 miljoen mensen gezien. Squid Game is na zeventien dagen al door 111 miljoen mensen bekeken.


Sky lost bloedstollende trailer Gomorra seizoen 5: De dag van afrekening

Sky heeft een indrukwekkende trailer gelost voor het slotseizoen van Gomorra. De Italiaanse crimeserie keert nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen. Met seizoen 5 nemen we afscheid van de succesvolle reeks. Met de officiële trailer worden we alvast meegenomen naar het verhaal van het slotstuk.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?