Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Undercover • Jingle Jangle • Blackpink

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames Undercover seizoen 3 van start gegaan

Terwijl het tweede seizoen van Undercover momenteel wekelijks wordt uitgezonden, zijn inmiddels ook de opnames van het derde seizoen inmiddels van start gegaan. Dat liet Ferry Bouman hoogstpersoonlijk weten met een videoboodschap. Ook de opnames van Ferry de film blijken al achter de rug.


Netflix lanceert officiële trailer documentaire Blackpink

Vanaf 14 oktober kunnen we op Netflix aan de slag met een gloednieuwe documentaire omtrent Blackpink. De K-pop-meidengroep is momenteel uiterst populair. In de documentaire krijgen we een exclusief kijkje in de levens van de vier dames uit de groep.


The Walking Dead seizoen 10 pas in december op Netflix

Netflix kondigde recent aan dat fans van The Walking Dead op maandag 5 oktober aan de slag konden met het tiende seizoen van The Walking Dead. Met de binnenkort-functie van Netflix was echter de datum van dinsdag 6 oktober te zien. Inmiddels blijkt dat beide data niet kloppen. Fans van The Walking Dead zullen nog tot en met december geduld moeten hebben, zo laat Netflix nu weten.


Kerstfilm Jingle Jangle heeft officiële trailer

Kerstmis is inmiddels in aantocht en de eerste kerstfilms zijn dan ook al aangekondigd door Netflix. Jingle Jangle is inmiddels van een officiële trailer voorzien. De film neemt ons via muziek mee in een familie-avontuur. Als een legendarische speelgoedmaker zijn kostbaarste speeltje gestolen ziet worden, grijpt zijn creatieve kleindochter in.


Teenage Bounty Hunters na één seizoen geannuleerd

Netflix heeft besloten geen tweede seizoen te bestellen van Teenage Bounty Hunters. Daarmee komt de Original al na één seizoen ten einde. Het nieuws met betrekking tot de annulering werd nog geen twee maanden na de release van seizoen 1 naar buiten gebracht.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?