Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Peaky Blinders • Rick and Morty • Big Mouth

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Mogelijk komt er een Peaky Blinders film

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders is sinds kort te bekijken op Netflix, maar daar blijft het zeker niet bij. We weten al dat er sowieso nog twee extra seizoenen komen, maar er is nog meer goed nieuws rondom de misdaadserie. Er komt namelijk mogelijk een film aan, zo bleek uit woorden van maker Steven Knight. “Ik sluit niets uit, een film behoort zeker tot de mogelijkheden”, vertelde hij aan Entertainment Weekly. Hij bestempelt seizoen 5 ook als het beste seizoen tot op heden.


Big Mouth krijgt een spin-off op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Big Mouth. Nadat vorige week nieuwe afleveringen van de serie verschenen is er nu nog meer goed nieuws verschenen. Netflix heeft namelijk een spin-off van de reeks aangekondigd. Die spin-off heet Human Resources en een eerste trailer ervan werd getoond tijdens New York Comic Con.


Nieuwe beelden Riverdale seizoen 4 gelanceerd

Tijdens New York Comic Con zijn nieuwe beelden verschenen voor Riverdale seizoen 4. De nieuwe trailer laat zien dat Archie verschrikkelijk nieuws te horen krijgt en geeft een kijkje in wat we mogen verwachten van de nieuwe afleveringen. Seizoen 4 gaat op donderdag 10 oktober van start op Netflix.


Rick and Morty seizoen 4 trailer gelanceerd

De trailer van het vierde seizoen van Rick and Morty is gelanceerd. We hebben lang moeten wachten op nieuwe afleveringen van de reeks, maar daar komt binnenkort verandering in. Bij seizoen 3 verschenen de afleveringen na hun uitzending in de Verenigde Staten ook razendsnel op Netflix.


Netflix lanceert trailer langverwachte kerstfilm Klaus

Dit jaar mogen we weer heel wat nieuwe kerstfilms op Netflix verwachten. Een daarvan is de langverwachte kerstfilm Klaus waarbij één van de makers van Despicable Me bij betrokken is. de animatiefilm verschijnt op 15 november op Netflix en de eerste officiële trailer is nu een feit.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: