Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: La Casa de las Flores • Dirty John • Emma Roberts

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

La Casa de las Flores gaat nog lang door

De dramatische komedieserie La Casa de las Flores is deze zomer zo goed ontvangen, dat Netflix besloten heeft om door te gaan met de serie. En niet zomaar. Er zijn namelijk gelijk twee seizoenen besteld, waardoor de komende twee zomers zijn ingeruimd voor bonte Mexicaanse familie.


Derde seizoen Ozark officieel besteld

Het verhaal van Ozark is nog niet over. Jason Bateman, de acteur die Martin ‘Marty’ Byrde speelt in de serie, maakte via social media bekend dat Ozark voorzien gaat worden van een derde seizoen. De serie keert in 2019 terug voor zijn derde seizoen.


Eerste beelden Dirty John gelanceerd

Dirty John is onderweg en de eerste trailer daarvan is gelanceerd. In de Verenigde Staten wordt de serie eerst uitgezonden, waarna de streamingrechten bij Netflix liggen. Dirty John wordt een misdaadserie, gebaseerd op de podcast van LA Times-journalist Christopher Goffard. Daarin komen verschillende misdaadverhalen aan bod en dat zorgde voor de inspiratie om er ook een serie over te maken.


Colombia nieuw productiegebied voor Netflix

Het succes van Netflix met Narcos smaakt naar meer, want de streamingdienst gaat meer films en series opnemen in Colombia en Latijns-Amerika. Netflix heeft zes nieuwe Originals aangekondigd die in Colombia opgenomen zullen worden. Hiervan zullen er nog dit jaar een aantal moeten verschijnen en ook volgend jaar zal het raak zijn. In totaal heeft Netflix nu meer dan zeventig projecten lopen in Latijns-Amerika.


Deze titels komen in de tweede helft van oktober op Netflix

Al genieten we nog van de laatste zonnige dagen, daarna dienst de herfst zich toch echt aan. Netflix biedt ons voldoende vermaak tijdens de koudere dagen, waarbij er in oktober extra aandacht is voor Halloween. De streamingdienst heeft bekendgemaakt wat we in de resterende dagen van oktober mogen verwachten.


Hoofdrol voor Emma Roberts

Er komt van Netflix een serie aan waarin Emma Roberts de hoofdrol zal spelen. De actrice is onder andere bekend van American Horrory Story en is nu gecast voor Spinning Out, een nieuwe tiendelige serie van Netflix. De serie gaat over schaatsster Kat Baker (Roberts) met een enorm potentieel, maar door een nare val is zij kansloos voor haar competitie. Ze wil haar carrière echter niet opgeven en gaat daarom verder als duo, met een talentvolle partner die ook problemen met zich meebrengt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: