Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Bridgerton-ster verwachte flop, video’s Outlander en Locke & Key

Phoebe Dynevor had het idee dat Bridgerton een grote flop zou worden. Inmiddels is het tegendeel bewezen. Ondertussen is ook de teaservideo verschenen van Outlander seizoen 6. Een releasedatum daarvoor is nog niet bekend. Ondertussen is ook de officiële trailer van Locke & Key seizoen 2 gelanceerd.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Bridgerton-ster voorspelde grote flop

Phoebe Dynevor staat vooral bekend als Daphne Bridgerton. De actrice vertolkte de hoofdrol in de uiterst succesvolle serie Bridgerton. “Ik schreef letterlijk in mijn dagboek: de serie is uitgebracht, sommige mensen houden er wel van, en ik heb weer ruzie met mijn broer”, gaf Dynevor te kennen. De actrice dacht dat het ‘gewoon een ander project’ ging worden. “Ik denk niet dat iemand erom zou geven. We zaten allemaal in lockdown, thuis en niets veranderde. In het eerste seizoen zeiden mensen tegen mij: ‘je weet dat dit gigantisch kan worden’. Maar dat geloof je niet, tot het je overkomt.”


Teaservideo Outlander seizoen 6 verschenen

Het zesde seizoen van Outlander is in aantocht op Netflix. De opnames zijn afgerond en nu is de officiële teaser verschenen. Met onderstaande teaser kunnen we ons alvast opmaken voor gloednieuwe afleveringen. Een releasedatum voor op Netflix is echter nog niet bekendgemaakt.


Netflix verhoogt per direct abonnementsprijzen

Netflix verhoogt per direct de prijzen voor zijn abonnees. Alle abonnementsvormen van de streamingdiensten gaan per direct meer kosten. Het Standaard-abonnement en het Premium-abonnement worden een paar euro per maand duurder. Het Basic-abonnement heeft een verhoging van één uur.


Officiële trailer Locke & Key seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Locke & Key seizoen 2. Vanaf 22 oktober kunnen we op de streamingdienst aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie. In de serie draait het om twee broers en een zus die na de moord op hun vader terecht komen in hun voorouderlijk huis. Daar liggen magische sleutels verborgen. Hieronder bekijk je de trailer.


Sky lost bloedstollende trailer Gomorra seizoen 5: De dag van afrekening

Sky heeft een indrukwekkende trailer gelost voor het slotseizoen van Gomorra. De Italiaanse crimeserie keert nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen. Met seizoen 5 nemen we afscheid van de succesvolle reeks. Met de officiële trailer worden we alvast meegenomen naar het verhaal van het slotstuk.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?