Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Norsemen • Family Business • Locke & Key

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Norsemen stopt na drie seizoenen

Het is over en uit voor Norsemen. De komedieserie is na drie seizoenen tot een abrupt einde gekomen. NRK heeft besloten om geen vierde seizoen meer te bestellen van de reeks. “We hopen dat er een andere weg wordt gevonden om in de toekomst toch meer Norsemen jullie kant uit te brengen. Voor nu kunnen we genieten van de huidige drie seizoenen. Het is fantastisch voor ons geweest en bedankt voor het kijken”, aldus de serie via social media.


Derde seizoen voor Family Business

Goed nieuws voor de fans van Family Business. De Franse serie gaat voorzien worden van een derde seizoen. Wanneer seizoen 3 op Netflix komt, is nog niet bekend. Wel werd met onderstaande post duidelijk dat er nieuwe afleveringen in aantocht zijn.


Cobra Kai seizoen 3 heeft releasedatum; seizoen 4 al besteld

Netflix heeft meer bekendgemaakt over de toekomst van Cobra Kai. De eerste twee seizoenen zijn al te bekijken op Netflix en daar komt binnenkort een derde seizoen bij. De releasedatum van seizoen 3 is inmiddels bekend en ook blijkt een vierde seizoen al besteld.


Nieuw castlid Locke & Key en nieuwe vaste rollen

Het tweede seizoen van Locke & Key komt eraan op Netflix. In dat kader is inmiddels duidelijk dat er een nieuw castlid is binnengehaald. Brendan Hines, bekend van The Tick, vertolkt de rol van Josh Bennett in seizoen 2. Voor Aaron Ashmore (Duncan Locke) en Hallea Jones (Eden Hawkins) was er ook goed nieuws. Zij krijgen vaste rollen vanaf seizoen 2.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in september

Spannend was het deze maand zeker in de strijd om de beste nieuwe titels op Netflix. In september zijn twee van de vijf winnaars met slechts twee procent verschil gekozen. De overwinning zal dan wel extra zoet smaken.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?