Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Crown • Queer Eye • Making a Murderer

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Peter Morgan (The Crown) exclusief aan de slag voor Netflix

Netflix is erin geslaagd om Peter Morgan exclusief vast te leggen. De scenarioschrijver was eerder al verantwoordelijk voor The Crown en krijgt nu alle ruimte om nieuwe successen toe te voegen aan zijn CV. De komende vier jaar gaat Morgan exclusief aan de slag voor Netflix. Met de deal gaan naar verluidt tientallen miljoenen euro’s gemoeid.


Trailer The Hook Up Plan seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de trailer van het tweede seizoen van The Hook Up Plan naar buiten gebracht. De reeks staat ook wel bekend als Plan Coeur en het tweede seizoen komt op 11 oktober naar Netflix. Hieronder is de trailer alvast te bekijken. De serie vertelt het verhaal over drie jonge vrouwen in het Parijs van nu. Ze hebben allen hun eigen problemen.


Élite seizoen 3: Opnames afgerond en twee nieuwe castleden

De opnames van het derde seizoen van Élite zijn al afgerond. Nadat eind augustus bekend werd dat de Spaanse serie een derde seizoen krijgt, blijken de opnames nu al afgerond. Tegelijkertijd zijn ook twee nieuwe acteurs bekendgemaakt. Het gaat om Leïte Sene en Sergio Momo. Zij spelen Yeray en Malick.


Kim Kardashian steunt Making a Murderer-verdachte

Kim Kardashian heeft aandacht gevraagd voor Brendan Dassey. Dassey wordt er samen met zijn oom Steven Avery van verdacht betrokken te zijn bij de moord op Teresa Halbach. De twee houden echter vol dat ze onschuldig zijn. Dassey schreef een uitgebreide brief aan de gouverneur van Wisconsin in de hoop te kunnen overtuigen. Die brief heeft Kim Kardashian nu gedeeld met de tekst: “Alsjeblieft gouverneur Tony Evers, lees deze brief.”


Hond uit Queer Eye overleden

Slecht nieuws voor iedereen die Queer Eye een warm hart toedraagt. Bruley, de Franse bulldog die ook betrokken was bij de Fab Five, is namelijk overleden. De hond kampte met hartproblemen en overleed afgelopen week aan een hartaanval.


AMC bestelt The Walking Dead seizoen 11

Goed nieuws voor fans van The Walking Dead. AMC heeft een elfde seizoen besteld van de reeks. Terwijl we in België vanaf woensdag aan de slag kunnen met het negende seizoen, heeft AMC besloten dat het nog niet klaar is met de serie. Bij AMC beginnen deze week de uitzendingen van seizoen 10.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: