Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: 13 Reasons Why • De Drakenprins • The Umbrella Academy

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Actrice verklapt onderwerp derde seizoen 13 Reasons Why

In het derde seizoen van 13 Reasons Why zal opnieuw een controversieel onderwerp worden behandeld. Actrice Anne Winters, die Chloe vertolkt in de serie, heeft aan The Hollywood Reporter laten weten dat het derde seizoen namelijk onder meer om abortus zal draaien. Dit sluit naadloos aan op de finale van het tweede seizoen van 13 Reasons Why.


Claire Underwood ‘het ergste wat het land ooit is overgekomen’

Claire Underwood gaat met stevige hand regeren in het zesde en laatste seizoen van House of Cards. Zoveel is wel duidelijk door de trailer die nu is gelanceerd. Het slotseizoen van de politieke dramaserie verschijnt op 2 november op Netflix.


Hilda krijgt een tweede seizoen

De kinderserie Hilda is vorige maand gelanceerd op Netflix en dat blijkt al snel een succes te zijn geworden. De animatieserie is goed ontvangen, waarop Netflix nu al een tweede seizoen heeft besteld. Dit hebben de makers zelf laten weten tijdens Comic Con in New York.


De Drakenprins gaat in 2019 verder

Nog meer goed nieuws over kinderseries. De jeugdserie De Drakenprins werd al genomineerd tot één van de meest populaire nieuwe series in de maand september. Het werk van de bedenkers van Avatar: The Last Airbender zullen verder gaan met De Drankenprins en een nieuw deel maken. Deze moet in 2019 verschijnen.


Daredevil 3: Verschuilen voor de wereld of lot als held aanvaarden

Seizoen 3 van Marvel’s Daredevil is vanaf 19 oktober 2018 beschikbaar op Netflix. De afgelopen periode werden er al flitsen getoond, waaruit duidelijk werd dat Kingpin terug zou keren. Nu is de trailer ook gelanceerd door de streamingdienst.


The Umbrella Academy heeft releasedatum

De superheldenserie The Umbrella Academy zal 2019 gaan openen. Oorspronkelijk was het de bedoeling dat de serie nog in 2018 zou worden toegevoegd aan Netflix. Dit bleek uiteindelijk niet haalbaar, waarop de releasedatum nu op 15 februari is gezet. De cast bestaat uit onder meer Ellen Page, Tom Hopper en Emmy Raver-Lampman. Tijdens Comic Con in New York werden ook de eerste beelden getoond.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: