Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Narcos • Black Mirror • Comic Con

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Veel nieuws over Netflix-series tijdens New York Comic Con

Afgelopen weekend vond in New York Comic Con plaats en tijdens dit evenement kwam er veel nieuws over series naar buiten. Dus ook over series die op Netflix te zien zijn. Zo werd de releasedatum van het derde seizoen van Netflix bekend gemaakt en ook werd er door de bedenker van Riverdale in gegaan op het tweede seizoen dat aanstaande is. Verder was er nieuws over Voltron, Black Mirror en Star Trek: Discovery.


Black Mirror-bedenker spreekt ook over USS Callister

Er was meer nieuws over Black Mirror, want de bedenker van de reeks – Charlie Brooker – ging ook in op de aflevering USS Callister. Deze aflevering zal ook in het vierde seizoen van Black Mirror te zien zijn en gaat over de ruimte. Brooker vertelde onder andere dat hij op het idee was gekomen om een aflevering over de ruimte te maken op het moment dat het vorige seizoen in productie was.


Nieuwe afleveringen The Flash en Arrow wekelijks op Netflix

Netflix gaat wekelijks nieuwe afleveringen van The Flash en Arrow aanbieden. In de Verenigde Staten beginnen deze week bij The CW populaire series uit het DC Universum. The Flash en Arrow maken hier onderdeel van uit en het vierde seizoen van The Flash en het zesde seizoen van Arrow kunnen wekelijks op Netflix gevolgd worden. Helaas gaan nog niet alle series uit het DC Universum verder op Netflix.


Narcos-acteur Holbrook en actrice Pajkovic verwachten hun eerste kindje

Boyd Holbrook wordt vader. De acteur, die vooral bekend is van zijn rol als Steve Murphy in Narcos, is in Los Angeles gespot met zijn vriendin Tatiana Pajkovic. De paparazzi wist niet hoe snel er afgedrukt moest worden toen overduidelijk zichtbaar werd dat Pajkovic zwanger is. De twee zijn een tijdje samen en kennen elkaar ook van de filmset. Ze speelden namelijk samen in de film The Transporter Refueled.


Netflix verdedigt zich tegen aantijgingen over investering in Canadese producties

Netflix gaat honderden miljoenen dollars investeren in Canadese producties. Onder de deal vallen onder meer samenwerkingen met Canadese producers, zenders en productiebedrijven. Het klinkt allemaal erg positief, want voor de gebruikers van Netflix levert dat op termijn mooie content op. Er was echter ook kritiek op de investering van Netflix, omdat het vooral andere voordelen met zich mee zou brengen. Daar heeft Netflix zich nu tegen verdedigd.


Netflix maakt documentaire over Italiaanse voetbalclub Juventus

Netflix presenteert in de eerste maanden van 2018 een documentaire over voetbalclub Juventus. De documentaire zal bestaan uit vier afleveringen en zal exclusieve beelden van de club bevatten. De makers van de serie zullen de meest fascinerende gebeurtenissen en karakters binnen de club volgen en tijd met de spelers doorbrengen op het veld, onderweg en thuis.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: