Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Holidate • F is for Family

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Erinn Westbrook in Riverdale seizoen 5

Erinn Westbrook heeft een rol te pakken in het vijfde seizoen van Riverdale. In seizoen 5 vertolkt de actrice de rol van Tabitha Tate. Ze is de ambitieuze kleindochter van Pop Tate die Pop’s Chock’lit Shoppe over wil nemen. Westbrook was eerder al te zien in The Resident.


Netflix lanceert officiële trailer Holidate

Netflix is alvast druk bezig om zijn nieuwe kerstfilms aan te kondigen. In dat kader verscheen deze week de officiële trailer van Holidate. In de film lijken Sloane (Emma Roberts) en Jackson (Luke Bracey) in eerste instantie slechts de ideale partners voor elkaar om kerst mee door te komen bij de familie. Meer zijn ze echter niet van plan. Maar dan ontstaat er toch wat tussen de twee. Holidate komt op 28 oktober naar Netflix.


The Walking Dead seizoen 10 komt al heel snel op Netflix

We hoeven niet lang meer te wachten tot het tiende seizoen van The Walking Dead online verschijnt op Netflix. De streamingdienst is er razendsnel in geslaagd om alle afleveringen van seizoen 10 naar zijn dienst te halen. Zo verschijnt zondag de seizoensfinale van seizoen 10 bij AMC en wordt het tiende seizoen vervolgens één dag later op Netflix gelanceerd.


F is for Family krijgt vijfde en tevens slotseizoen

F is for Family komt spoedig ten einde op Netflix. De animatieserie keert nog één keer terug op Netflix voor nieuwe afleveringen. Dat gaat in 2021 gebeuren. Maker Bill Burr is blij dat hij vijf seizoenen van de reeks heeft mogen maken. “Bedankt naar alle fans die de serie gekeken hebben. Bedankt voor Vince Vaugn, Peter Billingsley, Victoria Vaugn, Ted Sarandos en alle ongelooflijke schrijvers, artiesten, animators, editors en muzikanten die de show mogelijk maakten.”


Tweetal muzikale kerstfilms aangekondigd door Netflix

Netflix heeft twee nieuwe muzikale kerstfilms aangekondigd voor de streamingdienst. Later dit jaar kunnen we aan de slag met Jingle Jangle: A Christmas Journey en Christmas on the Square. De twee kerstmusicals worden in november toegevoegd aan het aanbod.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?