Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Making a Murderer • Riverdale • Insatiable

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Emotionele promovideo van eerbetoonaflevering Riverdale verschenen

Het vierde seizoen van Riverdale gaat bijna van start bij zowel The CW als Netflix. Op Netflix verschijnt op 10 oktober de eerste aflevering van het vierde seizoen. Het wordt een eerbetoonaflevering aan Luke Perry waarvan een eerste promovideo inmiddels is gelanceerd.


Ultieme poging om Making a Murderer Brendan Dassey vrij te krijgen

De advocaten van Brendan Dassey uit Making a Murderer doen een ultieme poging om de zwakbegaafde Dassey vrij te krijgen. Samen met zijn oom Steven Avery werd hij tot levenslang veroordeeld voor de moord op Teresa Halbach. Zijn advocaten schijnen nu bewijsmateriaal verzameld te hebben waaruit zou moeten blijken dat Dassey onschuldig is.


De Beste 15 Spaanse series op Netflix

Spaanse series zijn ontzettend populair op Netflix. Gelukkig verschijnen er ook regelmatig nieuwe titels online bij de streamingdienst. Wij hebben een lijstje gemaakt waarin je de beste vijftien Spaanse series op Netflix ziet. Van La Casa de Papel tot aan Alta Mar.


Trailer Insatiable seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de trailer van het tweede seizoen van Insatiable gelanceerd. De serie kreeg veel kritiek nadat het eerste seizoen was gelanceerd. Zo zou de serie aan ‘bodyshaming’ doen. Desondanks werd er toch een tweede seizoen besteld waarvan je de trailer nu hieronder bekijkt.


Netflix bestelt slotseizoen Dear White People

Netflix heeft een vierde en tevens laatste seizoen besteld van Dear White People. De serie wordt nog één keer voorzien van nieuwe afleveringen. Mogelijk wordt er in de toekomst ook gewerkt aan een spin-off. Het vierde en tevens slotseizoen van Dear White People bestaat uit tien afleveringen. Een releasedatum is nog niet bekend.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: