Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Update over Virgin River seizoen 4, Play Something naar Android-toestellen

Jack heeft een update gegeven over Virgin River seizoen 4. De opnames blijken al halverwege te zijn. Ondertussen heeft Netflix de Play Something functie uitgerold naar Android-toestellen en is er een nieuwe thrillerfilm in aantocht met Kate Siegel in de hoofdrol.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Jack geeft update over Virgin River seizoen 4

Jack heeft een update gegeven over de vorderingen van Virgin River seizoen 4. Martin Henderson, de acteur die verantwoordelijk is voor de rol van Jack, gaf aan dat de opnames in volle gang zijn. “Het nieuwe seizoen komt ergens binnenkort uit, misschien niet zo heel binnenkort. Maar we zijn in ieder geval in het midden van de opnames van seizoen 4!”


Play Something functie gelanceerd voor Android-toestellen

Netflix rolt zijn shuffle-functie steeds verder uit. De streamingdienst heeft Play Something uitgerold naar Android-gebruikers. Zij kunnen in de app nu aan de slag met de functie waarbij een willekeurige film of serie afgespeeld kan worden. De functie wordt later ook uitgerold naar iOS-toestellen.


Verwijderalarm: Ouija en vijf series staan op de nominatie

Het Netflix Verwijderalarm komt deze maand rustig op gang. Waar er op de laatste dag van september weer veel titels vertrokken, is het in de eerste periode van de maand overzichtelijker. Er staan momenteel acht titels op de lijst om te vertrekken, waarvan ook al twee voor het einde van de maand.


Nieuwe thriller met Kate Siegel in aantocht

Netflix heeft een indrukwekkende nieuwe trailer gelanceerd van Hypnotic. Vanaf 27 oktober kunnen we op Netflix aan de slag met de film waarin de hoofdrol is voor Kate Siegel. Zij vertolkt de rol van een jonge vrouw genaamd Jenn die naar alternatieve vormen van welzijn grijpt als middel om zichzelf te verbeteren. Dat kan dodelijker zijn dan ze ooit had gedacht.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in september

De maand september heeft oude bekenden en hele verrassende nieuwe reeksen naar Netflix gebracht. Als resultaat een spannende strijd met vijf winnaars voor beste nieuwkomers van september. De grote hit van het moment werd ook door jullie massaal gekozen. De stemmen vlogen binnen voor Squid Game en deze Koreaanse serie is dan ook jullie favoriet als beste nieuwe serie.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?