Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Crown • Harry en Meghan • Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste beelden The Crown seizoen 4 verschenen

Het vierde seizoen van The Crown is in aantocht op Netflix. Vanaf 15 november kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met het complete vierde seizoen. In seizoen 4 maken we onder meer kennis met Emma Corrin als Prinses Diana. Andere rollen zijn er voor Helena Bonham Carter (Princess Margaret), Tobias Menzies (The Duke of Edinburgh), Erin Doherty (Princess Anne), Emerald Fennell (Camilla Parker Bowles) en Marion Bailey (The Queen Mother).


Eigen realityserie voor prins Harry en Meghan?

Een aantal weken geleden werd bekend dat Prins Harry en Meghan Markle exclusief aan de slag gingen voor Netflix. Nadat ze waren teruggetreden uit het Koningshuis, onder meer vanwege het gebrek aan privacy, werd duidelijk dat de twee producties gaan maken voor Netflix. Nu gaat het gerucht rond dat er ook een realityserie op komst is waarin het koppel de hoofdrol speelt.


Bizarre rol voor Rowan Atkinson (Mr. Bean) in Peaky Blinders

Rowan Atkinson blijkt een bijzondere rol te spelen in het zesde seizoen van Peaky Blinders. We kennen de acteur vooral van zijn rol als Mr. Bean, maar in Peaky Blinders wordt hij één van de meest gehate mannen ooit.


Zo gaat het er nu aan toe bij opnames Riverdale

Door de uitbraak van het coronavirus is er ook bij de opnames van Riverdale het één en ander veranderd. Zo moeten de acteurs tegenwoordig eerst uitgebreid hun mond spoelen voordat een zoenscene wordt opgenomen. KJ Apa deelde daar een video van op zijn Instagram-account.


Verwijderalarm: 23 films en series worden verwijderd

Het slot van september zorgt weer voor een fors Netflix Verwijderalarm. Er staan in totaal 27 films, series en documentaires op de lijst die zullen vertrekken. Daarvan zijn er 23 die oktober niet gaan halen, want ze verdwijnen op de laatste dagen van september.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?