Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Élite • Life in Colour • Batwoman

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Hoofdrolspeler Élite kijken terug op audities

De hoofdrolspelers van Élite zijn samengekomen voor een gloednieuwe YouTube-video. In de video kijken de castleden terug op hun auditie voor de Spaanse serie. Zo zien we onder meer hoe de acteurs aan de rollen kwamen van Samuel, Guzmán, Polo, Nadia en Omar. De video is hieronder te bekijken.


BBC en Netflix bundelen de krachten

De BBC en Netflix gaan samen een nieuwe documentairereeks maken. Het gaat om de driedelige serie Life in Colour. Daarmee vervolgt de streamingdienst het spoor dat is ingezet sinds Our Planet. David Attenborough zal opnieuw de stem zijn van de productie. Ditmaal wordt er niet ingezoomd op de impact die klimaatverandering heeft op het ecosysteem, maar op hoe we kleur gebruiken in diereninteracties en de vitale rol die het speelt.


Netflix bestelt officieel vierde seizoen van Stranger Things

Goed nieuws voor de fans van Stranger Things. Netflix heeft bekendgemaakt dat er een vierde seizoen is besteld van de reeks. We mogen ons dan ook opmaken voor nieuwe afleveringen van de Netflix Original. Een releasedatum is nog niet bekend, maar we weten wel al dat de jongeren niet meer in Hawkins zijn.


Batwoman-actrice Ruby Rose was bijna verlamd

Ruby Rose heeft een engeltje op haar schouder. De actrice speelt de hoofdrol in Batwoman en was eerder al te zien in Orange is the New Black. Op de set van Batwoman raakte ze echter bijna verlamd na een mislukte stunt. Rose verloor na de misgelopen stunt het gevoel in haar armen, dat kwam omdat twee ruggenwervelschijven waren verschoven. Het scheelde echter niet veel of ze had haar ruggengraat gebroken. Rose is inmiddels geopereerd. Het is nog onduidelijk of Batwoman binnenkort ook naar Netflix komt.


Trailer 6 Underground met Ryan Reynolds gelanceerd

Netflix heeft zojuist via YouTube de officiële trailer naar buiten gebracht van de gloednieuwe film 6 Underground. Het is één van de films die nog later dit jaar verschijnt en waar we nu alvast naar uitkijken. De trailer laat tenslotte heftige beelden zien. De film verschijnt op 13 december op Netflix.


Cast Belgische Netflix-serie Into the Night bekendgemaakt

De cast van Into the Night heeft vorm gekregen. Het is de eerste Belgische Netflix Original-serie en krijgt een internationale cast. Rollen zijn er voor: Jan Bijvoet, Nabil Mallat, Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Stéfano Cassetti, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtulus en Ksawery Szlenkier. De serie wordt in 2020 verwacht.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: