Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • The Haunting of Hill House • Titans

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Wordt Riverdale seizoen 3 korter dan verwacht?

Roberto Aguirre-Sacasa is mogelijk met slecht nieuws gekomen over Riverdale seizoen 3. Alles wees erop dat het derde seizoen net als het tweede seizoen weer 22 afleveringen zou krijgen, maar dat is nu mogelijk niet het geval. Showrunner Aguirre-Sacasa heeft namelijk bekendgemaakt dat de aflevering acht al de midseason-finale is van dit seizoen. Dat hoeft niet meteen wat slechts te betekenen, maar het kan maar zo dat seizoen 3 dan toch korter is.


Happy Birthday Sabrina: Sweet Sixteen

De langverwachte trailer van Chilling Adventures of Sabrina is eindelijk gelanceerd. Van de uitvoerende producenten van Riverdale komt nu deze nieuwe serie, waarvan Netflix in één keer twee seizoenen heeft besteld. Op 26 oktober gaan we de eerste episodes zien. Sabrina is voorbestemd om een heks te worden, net zoals haar familie. Op haar zestiende verjaardag moet ze de transformatie gaan maken naar de heksenwereld, maar wil ze haar huidige leven en vrienden wel loslaten?


Huisman over The Haunting of Hill House

The Haunting of Hill House moet op Netflix de Halloween-kraker gaan worden. De nieuwe verfilming van het horrorverhaal is opgenomen met eenn Nederlander in de hoofdrol. Michiel Huisman sprak met het AD over zijn rol en hoe hij zelf naar horror kijkt.


Titans nu al verlengd met tweede seizoen

Een dag nadat bekend werd gemaakt dat Netflix de internationale streamingrechten heeft verworven van Titans, heeft DC naar buiten gebracht dat er een tweede seizoen zal komen van de nieuwe heldenserie. Dat is opvallend, want de serie zal in de Verenigde Staten pas op 12 oktober debuteren op het nieuwe netwerk van DC zelf.


Marcella keert terug voor een derde seizoen

Marcella wordt officieel voorzien van een derde seizoen. Momenteel wordt achter de schermen hard gewerkt aan het script voor het vervolg, dat opnieuw uit acht afleveringen zal bestaan. Seizoen 3 van Marcella wordt in 2019 bij Netflix verwacht.


EasyJet stapt naar de de rechter vanwege Easy

EasyJet stapt naar de rechter, omdat Netflix met de serie Easy inbreuk zou doen aan het handelsmerk van de vliegmaatschappij. De stap is opmerkelijk, omdat de komedieserie al bezig is met de productie van het derde seizoen. Netflix zegt in een verklaring dat ‘kijkers het verschil kunnen zien tussen een serie die ze kijken en een vliegtuig waarin ze vliegen’.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: