Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Squid Game zit Bridgerton op de hielen, nieuwe hoofdrol voor Regé-Jean Page

Squid Game is uitgegroeid tot een absolute hit op Netflix. Wereldwijd wordt de serie volop bekeken en dat betekent dat Bridgerton moet vrezen voor zijn eerste plek als meest succesvolle serie van de streamingdienst. Ondertussen heeft Regé-Jean Page een nieuwe hoofdrol te pakken en is de trailer verschenen van The Harder They Fall.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Squid Game zit Bridgerton op de hielen

Ted Sarandos heeft Code Conference gebruikt om het één en ander bekendgemaakt over de kijkcijfers van de streamingdienst. Netflix houdt bij hoe films en series presteren in de eerste 28 dagen na de release op de streamingdienst. Daaruit blijkt dat Bridgerton inmiddels moet vrezen voor Squid Game. Sarandos waarschuwde alvast dat Squid Game inmiddels goed op weg is naar een kijkcijferrecord.


Nieuwe hoofdrol voor Bridgerton-ster Regé-Jean Page

Regé-Jean Page vertolkte de hoofdrol in het eerste seizoen van Bridgerton. Nu heeft de acteur een nieuwe hoofdrol te pakken. Alhoewel de naam van de thriller nog niet bekend is, is wel al duidelijk dat Page ook aan de slag gaat als uitvoerend producent. Noah Hawley is de regisseur van de film.


Goed nieuws: Seizoenen Virgin River worden langer

Het goed nieuws omtrent Virgin River blijft binnenstromen. Werd vorige week duidelijk dat de romantische dramaserie is vernieuwd voor een vierde en vijfde seizoen, is nu ook nog eens bekend geworden dat de seizoenen langer worden. Dat werd bekendgemaakt door castleden Ben Hollingsworth (Dan Brady) en Colin Lawrence (John Preacher).


Trailer The Harder They Fall verschenen

Idris Elba is binnenkort weer te zien op Netflix. De acteur heeft een rol te pakken in de nieuwe western The Harder They Fall. De film komt op 3 november naar Netflix en vertelt het verhaal van een outlaw die ontdekt dat zijn vijand wordt vrijgelaten uit de gevangenis en herenigt zijn benden om wraak te nemen.


Squid Game seizoen 2 nog onzeker: “Vrij vermoeiend”

Het eerste seizoen van Squid Game is een groot succes geworden. De Netflix-serie uit Zuid-Korea is zelfs hard op weg om Bridgerton van de troon te stoten wat betreft meest succesvolle Netflix-serie. De Netflix Original staat dan ook al dagenlang op de eerste plek in de top tien meest populaire titels. Een tweede seizoen lijkt dan ook een zekerheid, maar de makers van Squid Game twijfelen nog.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?