Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Witcher • Resident Evil • Chris Hemsworth

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Castingprobleem The Witcher spoedig verholpen

Het castingprobleem bij The Witcher is al razendsnel opgelost. Eerder werd bekend dat Thue Rasmussen niet te zien was in het tweede seizoen. De opnames moesten tenslotte worden uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Nu blijkt dat de rol van Eskel vergeven is aan Basil Eidenbenz. Het tweede seizoen van The Witcher wordt in 2021 op Netflix verwacht.


Lucratieve Netflix-deal voor Chris Hemsworth

Netflix heeft een deal gesloten met Chris Hemsworth. De 37-jarige acteur is vooral bekend van zijn rol als Thor uit de Avengers-filmreeks. Voor Netflix gaat hij aan de slag met vier nieuwe films. Eerder maakte hij al Extraction. Een van de films waar hij nu aan gaat werken, is de sciencefiction-film Spiderhead.


Slotseizoen Modern Family in oktober naar Netflix

Het slotseizoen van Modern Family is in aantocht op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we vanaf 1 oktober aan de slag kunnen met het elfde seizoen van de reeks. Daarmee staat de complete serie binnenkort online op Netflix.

Nieuwe Resident Evil serie op komst

Resident Evil krijgt een nieuwe serie op Netflix. Achter de schermen is de laatste periode had gewerkt aan de animeserie Resident Evil: Infinite Darkness. De eerste beelden zijn inmiddels verschenen en in 2021 komt de nieuwe serie op Netflix. In de reeks draait het om de protagonisten Claire Redfield en Leon Kennedy.


Supergirl komt na zes seizoenen ten einde

Het is na zes seizoenen over en uit voor Supergirl. Daarmee is het de tweede serie uit de Arrowverse waar een einde aan komt. Eerder dit jaar was het tenslotte klaar voor Arrow.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?