Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The 100 • Unbelievable • The Irishman

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Rol van Chad Rook in The 100 bekend

Chad Rook speelt een rol in het slotseizoen van The 100. De acteur gaat in de reeks in de huid kruipen van Batch, één van de Eligius IV-slachtoffers die uit zijn cryosleep ontwaakt. Hij strijdt voor een beter leven voor de mensen van wie hij houdt.


Dit is hoe de echte Marie Adler uit Unbelievable reageerde op de serie

De indrukwekkende serie Unbelievable is momenteel te bekijken op Netflix. De serie is echter gebaseerd op een waargebeurd verhaal waarover een artikel is gemaakt door onder meer Ken Armstrong. Hij heeft contact gezocht met Marie voor haar reactie op de serie.

“Twee weken geleden kreeg ik een telefoontje van Marie. Ze vertelde me dat ze de serie had bekeken. Het bekijken was zwaar, zei ze. ‘Ik heb een beetje gehuild’, vertelde ze. Maar ze besloot dat ze de serie wilde bekijken en is blij dat ze het gedaan heeft. Ze noemde de show ‘uitstekend’.” De echte Marie heeft haar beide pleegmoeders inmiddels vergeven en heeft weer contract met ze. Ze hoopt dat ook zij de serie willen kijken.


BoJack Horseman seizoen 6 is slotseizoen in twee delen

Het einde van BoJack Horseman is in zicht. Het laatste seizoen van de reeks is in aantocht op Netflix. Nu blijkt dat dat laatste seizoen ook nog eens in twee delen is geknipt. Zo kunnen we vanaf vrijdag 25 oktober aan de slag met het eerste deel en vanaf 30 januari 2020 met het tweede deel.


Reden beëindigen BoJack Horseman bekend

Eerder deze week kwam het nieuws naar buiten dat BoJack Horseman ten einde kwam op Netflix. Acteur Aaron Paul maakte via Twitter de reden van het beëindigen van de reeks bekend. “We hadden een prachtige tijd toen we BoJack maakten. Ik kan niet meer trots zijn. Ik ben verliefd geworden op deze karakters, net als iedereen. Maar helaas besloot Netflix dat het tijd was om de gordijnen te sluiten en dus staan we nu hier. Ze hebben ons een thuis gegeven voor zes prachtige jaren.”


Martin Scorsese over samenwerking met Netflix

Martin Scorsese ging voor zijn nieuwe veelbelovende film een samenwerking aan met Netflix. Daardoor kunnen we binnenkort aan de slag met The Irishman met hoofdrollen voor Robert de Niro, Joe Pesci en Al Pacino. Inmiddels heeft hij uitgelegd waarom hij voor Netflix heeft gekozen.

“Ik krijg wel vaker de vraag waarom ik in zee ben gegaan met Netflix. Het antwoord daarop is heel simpel: jarenlang wilde niemand de film financieren, tot Netflix ons groen licht gaf. Hoewel ze hier en daar een opmerking over het script hadden, zaten we verder op dezelfde golflengte en mocht ik mijn gang gaan. Het doel was om een film te maken die zowel in de bioscoop als thuis tot zijn recht komt.” Of dat gelukt is, komen we 27 november te weten wanneer de film op Netflix verschijnt.


Wat vind jij de beste titels op Netflix in september

De maand september komt alweer bijna ten einde. Wij zijn benieuwd naar wat jullie de beste titels vinden van de maand september. Zoals iedere maand hebben we de nieuwkomers onderverdeeld in vijf categorieën. Wat zijn volgens jou de beste titels van september 2019?

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: