Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Star Trek • 13 Reasons Why • The Alienist

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Star Trek: Discovery gaat verder in januari

CBS heeft definitief bekendgemaakt dat Star Trek: Discovery in januari zal terugkeren. De serie is toe aan het tweede seizoen, waarin Spock zijn intrede zal doen. Er is nu een eerste poster vrijgegeven van het nieuwe seizoen, waarin de startdatum wordt verklapt. Het eerste seizoen was één dag na de uitzending in de Verenigde Staten te zien op Netflix, de verwachting is dat dit ook voor het tweede seizoen zal gelden.


Arrow en the Flash in oktober weer wekelijks van start

Na The Black Lightning en The Flash is nu ook van Arrow bekendgemaakt wanneer de serie verder zal gaan op Netflix. De DC-series worden in de Verenigde Staten uitgezonden door The CW, Netflix heeft de internationale streamingrechten.


13 Reasons Why-ster bijna te zien in Riverdale

Camila Mendes heeft in een interview met EW onthuld dat Katherine Langford bijna te zien was geweest in Riverdale. De actrice, die bekend is geworden vanwege haar rol als Hannah Baker in 13 Reasons Why, had bijna de rol van Betty te pakken.


Showrunner House of Cards naar The Alienist

Frank Pugliese was showrunner bij House of Cards en zijn nieuwe project is al bekend. Hij gaat namelijk aan de slag bij het tweede verhaal van The Alienist: The Angel of Darkness. Opnieuw zal er een boek van Caleb Carr worden verfilmd voor dit verhaal.


Netflix sleept DC-serie Titans binnen

Netflix heeft de internationale streamingrechten verworven van de DC-serie Titans. De streamingdienst heeft het nieuws direct bevestigd door een uitgebreide trailer van de serie te delen. In de Verenigde Staten gaat DC binnenkort een eigen dienst aanbieden onder de titel DC Universe. Titans is de eerste serie die hierop exclusief te zien zal zijn in Amerika.


Drie nieuwe sci-fi series besteld

Netflix blijft investeren in sciencefiction shows. De streamingdienst heeft drie nieuwe series van dit genre besteld. Eén van die series heeft The I-Land als titel meegekregen en daarin zal onder andere Kate Bosworth te zien zijn. De tweede Sci-Fi serie is October Faction en zal gebaseerd zijn op een comic book van Steve Niles. Warrior Nun is de derde reeks die besteld is door Netflix en binnenkort zal verschijnen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: