Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Knives Out nog dit jaar op Netflix, thrillerserie aangekocht

Het tweede deel van Knives Out komt later dit jaar naar Netflix. In het laatste kwartaal van het jaar is het zover. Ondertussen zijn ook de eerste beelden verschenen van de nieuwe Narcos-serie over Griselda en is de thrillerserie One of Us Is Lying aangekocht.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Knives Out 2 later dit jaar op Netflix

Knives Out 2 komt naar Netflix. Nog later dit jaar komt de film naar de streamingdienst. Het is Variety dat ontdekt heeft dat de film in het laatste kwartaal van 2022 naar Netflix komt. De opnames zijn al in volle gang. Daarin zien we ook Daniel Craig terug als detective Benoit Blanc.


Eerste beelden voor nieuwe Narcos-serie over Griselda

Eerder al werd een nieuwe Narcos-serie aangekondigd. Nu zijn de eerste beelden verschenen van de nieuwe serie over drugsbaas Griselda Blanco. De hoofdrol is vergeven aan Sofia Vergara en de serie neemt ons maar naar het leven van de Colombiaanse zakenvrouw die een van de best verdienende kartels uit de geschiedenis leidde.


Trailer Sweet Magnolias: Cliffhanger snel beantwoord

Het tweede seizoen van Sweet Magnolias is aanstaande. Op vrijdag 4 februari zal het gehele seizoen worden gelanceerd op Netflix. In aanloop naar dit moment is nu alvast de trailer verschenen. En weten we meer over de cliffhanger?


Thrillerserie One of Us Is Lying naar Netflix

Er komt een nieuwe thrillerserie naar Netflix. Het mysterieuze tienerdrama One of Us Is Lying komt op 18 februari naar de streamingdienst. De serie neemt ons mee naar vijf erg verschillende scholieren die moeten nablijven. Een moord en allerlei geheimen houdt ze bij elkaar. Het leidt tot een waar kat-en-muisspel.


Squid Game krijgt bevrijdend bericht: “Universum pas net begonnen”

Een verrassing is het niet, maar het hoge woord is er nu wel uit. Squid Game krijgt een tweede seizoen. Daar lijkt het niet bij te blijven, want als het aan Netflix ligt zal er een geheel universum gebouwd worden rondom de megahit van 2021.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?