Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Movistar • Heart of Stone

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Riverdale krijgt mogelijk nog meer spin-offs

Het is niet ondenkbaar dat Riverdale in de toekomst nog meer spin-off series krijgt. Mark Pedowitz sprak erover met Deadline. “Ik weet dat Roberto Aguirre-Sacasa op de langere termijn erover nadenkt om Riverdale voort te zetten.” Dat deed hij eerder al met de spin-off Katy Keene, maar die serie werd al na één seizoen geannuleerd.


El Día Menos Pensado krijgt tweede seizoen op Netflix

Goed nieuws voor de fans van El Día Menos Pensado. De documentaireserie krijgt namelijk een tweede seizoen. De afgelopen tijd zijn de profwielrenners van Team Movistar gevolgd en in de lente van 2021 mogen we een vervolg verwachten.


Luxemburgse crimeserie Capitani in februari naar Netflix

De Luxemburgse crimeserie Capitani is onderweg naar Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt we vanaf februari aan de slag kunnen met het eerste seizoen van de serie. Ondertussen is er al een tweede seizoen besteld.


Netflix koopt rechten Heart of Stone

Netflix heeft de wereldwijde rechten aangekondigd voor Heart of Stone. De thriller is ontwikkeld door Skydance Media. De opnames van Heart of Stone hebben nog niet plaatsgevonden en tot op heden is nog weinig bekend over wat we van de film mogen verwachten. Tom Harper wordt verantwoordelijk voor de film.


IJslandse crimeserie The Valhalla Murders (Brot) met vertraging op Netflix

The Valhalla Murders, ook bekendals Brot, zal in februari eindelijk op Netflix in België te zien zijn. Dat is met een vertraging van een klein jaar voor de eerste IJslandse Netflix Original Serie verschijnt. De afgelopen jaren zijn we al verwend met fraaie crimeseries van het eiland, zoals onder meer Trapped en Case. Brot is echter de eerste serie waar Netflix de hand in heeft gehad.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?