Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: American Son • The Crown • Let It Snow

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Voorstelling American Son krijgt verfilming op Netflix

De voorstelling American Son krijgt een verfilming door Netflix. Kerry Washington, Steven Pasquale, Jeremy Jordan en Eugene Lee gaan voor de Netflix-productie opnieuw in hun rol. Kenny Leon keert terug om te regisseren en produceren, samen met Jeffrey Richards en Rebecca Gold. American Son is afkomstig van toneelschrijver Christopher Demos-Brown. Het verhaal gaat over interraciale ouders die in een politiebureau in Florida samenkomen om antwoorden te zoeken over hun vermiste tienerzoon. De productie begint al in februari.


Gillian Anderson als Thatcher in The Crown

Na rollen in onder meer X-Files, The Fall en Sex Education, zien we Gillian Anderson binnenkort weer terug. De actrice heeft de rol van Margaret Thatcher gekregen in The Crown. Vanaf het vierde seizoen, wanneer de jaren ’80 worden behandeld, gaan we kennismaken met Anderson als Thatcher.


The Kominsky Method krijgt tweede seizoen

The Kominsky Method is vernieuwd voor een tweede seizoen bij Netflix. De serie deed met twee prijzen uitstekende zaken tijdens de Golden Globes, maar toch duurde het enige tijd voordat een vervolg werd aangekondigd. Dat had alles te maken met het feit dat Netflix dertien nieuwe afleveringen wilde, terwijl onder meer hoofdrolspeler Michael Douglas het korter wilde houden. Nu is een akkoord bereikt over een tweede seizoen met acht afleveringen.


Sabrina in nieuwe Netflix film Let It Snow

De cast voor de film Let It Snow krijgt vorm. Kiernan Shipka, Shameik Moore, Nanna Akana, Mitchell Hope, Jacob Batalon, Isabela Moner, Odeya Rush en Liv Hewson gaan we terugzien in de nieuwe Netflix Original. Shipka kennen we al als Sabrina uit Chilling Adventures of Sabrina, terwijl we Hewson leerde kennen in de Santa Clarita Diet.


Producenten Stranger Things maken Unsolved Mysteries

Shawn Levy en Josh Barry, twee producers van Stranger Things, gaan aan de slag met Unsolved Mysteries. Samen met John Cosgrove, Dunn Meurer en Robert Wise wordt de serie nieuw leven in geblazen. Seizoen één telt twaalf afleveringen. In iedere aflevering staat een nieuw mysterie centraal.


Podcast Dirty John krijgt eigen serie

De podcast van journalist Christopher Goffard over Dirty John wordt verfilmd. In de serie worden we meegenomen naar het bloedstollende true-crime verhaal van John Meehan. Debra Newell leert Dirty John kennen via een datingsite, maar weet dan nog niet waar ze in terecht komt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: