Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Shufflefunctie • The Flash

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

KJ Apa legt tijdsprong Riverdale uit

Het vijfde seizoen van Riverdale is inmiddels van start gegaan op Netflix. Het seizoen begint met de laatste afleveringen van seizoen 4 alvorens we te maken krijgen met een tijdsprong. Daarover heeft KJ Apa alias Archie Andrews zich uitgelaten. “Het voelt alsof dit hetgeen is wat de serie nodig had om op te frissen. de nieuwe wereld van Riverdale, nu we oudere karakters spelen, is een beetje veranderd. We komen erachter dat onze wegen gescheiden zijn. Archie heeft in het leger gezeten nadat hij is afgestudeerd en wanneer hij terugkeert, ontdekt hij dat de stad dankzij Hiram op de rand van een spookstad staat.”

Het is Archie die iedereen terughaalt naar de stad. “Ze komen samen om te bespreken hoe de stad nieuw leven ingeblazen kan worden. Archie neemt de leiding. Hij wil dit niet laten gebeuren. Dus hij brengt het hele team samen en zij komen op ideeën om de stad te herstellen. En de beste manier om dat te doen, is via Riverdale High.”


Netflix rolt shuffle-functie uit voor iedereen

Netflix gaat zijn nieuwe shufflefunctie verder uitrollen. Sommige abonnees hebben de functie misschien al eens ontdekt tijdens een bètatest, maar nu komt de functie er voor iedereen. Met de shufflefunctie kunnen gebruikers een willekeurige film of serie starten, gebaseerd op hun voorkeuren.


Netflix kondigt tweede seizoen Bridgerton aan

Bridgerton keert terug voor een tweede seizoen. Het eerste seizoen van de romantische dramaserie werd op 25 december 2020 toegevoegd aan het aanbod en ongeveer een maand later is duidelijk geworden dat er ook een vervolg komt. Heel verrassend is dat niet, want de serie staat al wekenlang bovenaan in de top 10 van Netflix.


Release The Flash met een week vertraagd

De release van het slotseizoen van The Flash laat iets langer op zich wachten dan eerder gedacht. Het laatste seizoen gaat niet op 23 februari van start, maar pas een week later op 2 maart. Op Netflix lijken we dan nog twee dagen extra te moeten wachten totdat er nieuwe afleveringen verschijnen.


Peaky Blinders krijgt afsluitende film

Eerder deze week kwam plotseling naar buiten dat Peaky Blinders er na zes seizoenen mee zou stoppen. Bedenker Steven Knight liet toen al weten dat hij het verhaal graag in een andere vorm zou willen voortzetten. Inmiddels is duidelijk hoe dat gaat gebeuren. De serie krijgt na het zesde seizoen namelijk een afsluitende film.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?