Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Ranch • Next In Fashion • Sex Education

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Trailer slotafleveringen The Ranch gelanceerd

Het laatste deel van The Ranch is in aantocht op Netflix. Op 24 januari worden de laatste afleveringen van de reeks toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. In aanloop naar de release van de slotafleveringen heeft Netflix een officiële trailer naar buiten gebracht. Die trailer is hieronder te bekijken.


Eerste beelden Next In Fashion modecompetitie verschenen

De eerste beelden van Next In Fashion zijn een feit. Het gaat om een modecompetitie waarin teams strijden om de hoofdprijs van 250.000 dollar en een kans op hun debuut bij modehuis Net-a-Porter. De competitie wordt gepresenteerd door Alexa Chung en Tan France. Het is de bedoeling dat de teams visionaire looks creëren die voor iedereen werken.


Superman & Lois nieuwe reeks in Arrowverse

The CW neemt binnenkort afscheid van Arrow, maar inmiddels is wel een nieuwe reeks toegevoegd aan de Arrowverse. The CW heeft een seizoen besteld van Superman & Lois. Zij zullen de vrijgekomen plaats in het universum innemen.


Verhaallijnen voor Sex Education seizoen 3 liggen al klaar

Vanaf vrijdag kunnen we op Netflix aan de slag met het tweede seizoen van Sex Education. Ondertussen denkt schrijfster Laurie Nunn al na over een derde seizoen van de reeks. “Ik heb al plannen voor Eric, Otis, Maeve en de rest.” Toch beseft ze als geen ander dat de serie niet oneindig rekbaar is. “Ik wil voorkomen dat de acteurs dertig jaar zijn en moeten spelen dat ze op de middelbare school zitten. Dat is ongeloofwaardig.”


A Fall from Grace in vijf dagen gemaakt

Vanaf vrijdag verschijnt op Netflix ook een nieuwe thrillerfilm. Het gaat om A Fall from Grace, een film die in vijf dagen is gemaakt. Daarmee wilde hij een signaal afgeven. “In Hollywood hebben ze dikwijls zeven dagen nodig om een enkele aflevering van een primetimedramaserie op te nemen. Wij maken er twee binnen zes of zeven dagen. Ik werk met een filmcrew die keer op keer het onmogelijke waarmaakt.” De film is vanaf vrijdag te zien en vertelt het verhaal van een vrouw van wie vermoed wordt dat ze haar echtgenoot heeft vermoord. Haar advocaat denkt echter aan een samenzwering.


Deze titels komen in tweede helft van januari op Netflix

De tweede helft van januari staat alweer voor de deur, terwijl de jaarwisseling nog vers in het geheugen ligt. In de tussentijd heeft Netflix veel fraais toegevoegd en daar gaat de streamingdienst de komende weken mee door. De tweede helft van januari wordt fraai.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?