Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Eerste blik op Tall Girl en Raising Dion 2, nieuwe Koreaanse titels in aantocht

Netflix heeft een eerste blik op Tall Girl 2 gegeven. In het tweede deel draait het opnieuw om Jodi. Ondertussen zijn er ook nieuwe beelden verschenen van Raising Dion seizoen 2 en is er een waslijst aan nieuwe Koreaanse titels aangekondigd.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste blik op Tall girl 2 gelanceerd

Netflix heeft een eerste blik gelanceerd op Tall Girl 2. In het tweede deel van de film gaat het opnieuw om Jodi voor wie veel is veranderd na haar inspirerende toespraak op het schoolbal. Ze is inmiddels een stuk populairder en zelfverzekerder, maar als de druk toeneemt neemt de onzekerheid toe. Tall Girl 2 verschijnt op 11 februari op Netflix.


Nieuwe beelden Raising Dion seizoen 2 vrijgegeven

Het tweede seizoen van Raising Dion is in aantocht op Netflix. Vanaf 1 februari 2022 is het tweede seizoen van Raising Dion te bekijken op Netflix. De eerste beelden zijn nu een feit en die bekijk je alvast hieronder. In seizoen 1 draaide het om een weduwe die probeerde het mysterie rondom de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen en zijn bijzondere gaven geheim te houden.


Vikings Valhalla eerste teaser vrijgegeven

Vikings Valhalla debuteert over een goede maand en Netflix heeft nu dan ook de eerste beelden verspreid van het vervolg van Vikings. De tijd is honderd jaar vooruitgedraaid, maar van rust is allerminst sprake. Opnieuw staan er stevige gevechten op ons te wachten.


Nieuwe Koreaanse titels in aantocht op Netflix

Netflix gaat nog heel wat nieuwe Zuid-Koreaanse series en films toevoegen aan het aanbod. Na het succes van Squid Game, zijn er nu 25 nieuwe films en series aangekondigd. Daarbij onder meer All of Us Are Dead, Seoul Vibe en de Koreaanse remake van La Casa de Papel. “We hebben straks content voor meer doelgroepen en passend bij veel verschillende stemmingen, ook in subcategorieën waar we voorheen nog weinig voor hadden. Iedereen heeft andere voorkeuren, daar spelen we op in. Het is niet allemaal zoals Squid Game, we hebben ook romcoms”, aldus Don Kang, vice-president Koreaanse content bij Netflix.


Verwijderalarm: 14 titels op de lijst met Once Upon a Time

Opnieuw staat er een grote serie op de lijst van aanstaande vertrekkers van Netflix. In totaal zijn er dit moment veertien films en series die binnenkort zullen worden verwijderd van de streamingdienst.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?