Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: La Révolution • 365 dni • Extraction 2

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Toch geen tweede seizoen voor La Révolution

De Franse oorlogsserie La Révolution keert niet terug voor een tweede seizoen. Alhoewel er aardig met geld werd gesmeten voor het eerste seizoen, komt er nu toch geen vervolg. Dat liet Damien Couvreur van Netflix weten. De serie werd ook buiten Frankrijk flink bekeken. “Maar we gaan de serie niet vernieuwen voor een tweede seizoen. Alhoewel het interesse heeft gewekt, vond het publiek niet wat ze wilden.”


Opnames actiethriller Extraction 2 in de herfst van start

De actiethrillerfilm Extraction keert in de toekomst terug voor een vervolg. De opnames daarvan staan inmiddels gepland. In de herfst starten de opnames van de sequel van Chris Hemsworth. Dat nieuws heeft regisseur Sam Hargrave bekendgemaakt.


Releasedatum en trailer Sky Rojo van makers La Casa de Papel gelanceerd

Netflix heeft de releasedatum en de eerste beelden gelanceerd van de nieuwe Spaanse serie Sky Rojo. De titel is afkomstig van Álex Pina en Esther Martínez Lobato, bekend als makers van La Casa de Papel. Vanaf 19 maart kunnen we met de nieuwe Netflix Original aan de slag.


Vervolg 365 dni laat op zich wachten

Michele Morrone heeft zich uitgesproken over de tweede film van 365 dni. Fans wachten al langere tijd op het tweede deel, maar tot op heden laat een tweede film op zich wachten. Reden tot paniek is er volgens de hoofdrolspeler echter nog niet. De opnames staan namelijk gepland voor het voorjaar van 2021.


Verwijderalarm: 51 titels op de lijst met nu ook kinderseries

Het Netflix Verwijderalarm blijft onverminderd lang. Dat zal nog wel zo blijven wanneer de volledige lijst van Power Rangers-titels aan het einde van januari daadwerkelijk gaat verdwijnen. In de komende dagen is het de beurt aan een aantal films, met name daarbij aardig wat horrorfilms zoals The Nun en Realms.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?