Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Lucifer • Homeland • The Witcher

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

‘Bloederige’ musical-aflevering in Lucifer seizoen 5

Het vijfde seizoen van Lucifer krijgt een musicalaflevering. De tiende aflevering van seizoen 5 wordt de musicalepisode. De aflevering heet Bloody Celestial Karaoke Jam en duurt een uur. In de musicalaflevering worden we meegenomen naar verschillende nummers. “We wilden echt een gegrond verhaal waarop ze konden dansen en niet alleen: ‘Oh, dit gaat de aflevering zijn waar iedereen zingt en danst’. Het is een spelletje Tetris geweest, maar het is super leuk. Het wordt geweldig. Het zal voor mij zo’n bucketlist ding zijn”, vertelde showrunner Ildy Modrovich.


Nieuwe trailer Homeland seizoen 8 verschenen

Er is een nieuwe trailer verschenen van Homeland. Voor het achtste en tevens laatste seizoen van de reeks wordt afscheid genomen van de Verenigde Staten. Seizoen 8 speelt zich af in Afghanistan. Daar is het de vraag wie nog te vertrouwen is, nu zelfs Carrie een dubbelrol lijkt te hebben.


24 Oscar-nominaties voor Netflix

Netflix heeft goede zaken gedaan tijdens de Oscar-nominaties. De streamingdienst kon rekenen op liefst 24 nominaties. Daarbij zijn onder meer nominaties voor The Irishman, Marriage Story, The Two Popes en Klaus.


Komt er een animatieserie van The Witcher naar Netflix?

Mogelijk komt er een geanimeerde serie van The Witcher naar Netflix. Er gaan inmiddels geruchten rond dat de streamingdienst in de pauze in aanloop naar seizoen 2 van The Witcher mogelijk een animatieserie rondom de reeks lanceert. Tot op heden gaat het echter slechts om een gerucht en zijn er nog geen officiële uitspraken over gedaan.


Na drie jaar wachten: Fargo seizoen 4 met Chris Rock

Eén van de meest populaire series van de afgelopen jaren heeft ons wel heel lang in ongewis gelaten. Nu gaat Fargo eindelijk verder, want het vierde seizoen is aangekondigd. In de Verenigde Staten begint de nieuwe campagne op 19 april, op één dag na drie (!) jaar na de start van het derde seizoen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?