Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Bird Box • The Devil All The Time • After Life

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Actrice pitcht Bird Box-sequel

Bird Box is in de afgelopen maanden uitgegroeid tot een waar succes bij Netflix en als het aan Rosa Salazar ligt, is het verhaal nog niet klaar. De actrice kroop voor de film in de huid van Lucy en ondanks dat haar personage een kleine rol had, heeft Rosa nu een pitch gehouden voor een vervolg over het lot van haar personage.

Daarnaast was er nog meer Bird Box-nieuws. Zo gaat de maker van de film voor Netflix aan de slag met de serie Shadow and Bone, is de Bird Box-challange vanaf nu verboden op YouTube en zijn Canadezen boos nu blijkt dat voor Bird Box gebruik is gemaakt van beelden van een echte Canadese treinramp.


9 series om in de komende maanden naar uit te kijken

2019 is nu dan echt in volle gang en de eerste nieuwe series hebben we al mogen begroeten op Netflix. Er staat ons echter nog vanalles te wachten de komende maanden. In een uitgebreid artikel hebben we gekeken naar negen series die we de komende maanden kunnen verwachten, met onder meer het nieuwste seizoen van Shadowhunters en Russian Doll met Nicky Nichols uit Orange is the New Black in de hoofdrol.


Cast voor The Devil All The Time bekend

De cast voor The Devil All The Time is bekend gemaakt. In de Netflix Original gaan we onder meer Chris Evans (Captain America), Tom Holland (Spider-Man), Robert Pattinson (Twilight), Bill Skarsgard (Deadpool), Mia Wasikowska (Alice in Wonderland) en Eliza Scanlen (Sharp Objects). Een releasedatum voor The Devil All The Time is nog niet bekend, wel heeft de Netflix Original al een omschrijving: “Wanhopig om zijn stervende vrouw te redden, wendt een man zich tot gebeden – en extremere maatregelen.


Makers The Office maken Space Force

Steve Carell en The Office-maker Greg Daniels hebben de handen in één geslagen voor een nieuwe Netflix-serie. De twee gaan samen aan de slag met Space Force: een serie geïnspireerd op een idee van Donald Trump. De president van de Verenigde Staten heeft het idee om een Space Force op te richten, een militaire eenheid in de ruimte. De serie richt zich daarbij op het dagelijkse leven van de militaire eenheid. Hieronder is alvast een eerste trailer te bekijken.


Opnames Elite seizoen 2 van start met drie nieuwe gezichten

De opnames van Elite seizoen 2 zijn van start gegaan met drie nieuwe gezichten op de set. Jorge López (Valerio M.), Claudia Salas (Cayetana G.) en Georgina Amorós (Rebeca P.) versterken de cast voor het tweede seizoen. Ook een groot deel van de oude cast keert terug. Seizoen 2 wordt in 2019 op Netflix verwacht.


Ricky Gervais’ After Life heeft releasedatum te pakken

Ricky Gervais is voor Netflix aan de slag gegaan met After Life. We kennen Gervais al als bedenker van onder meer The Office en Extras en binnenkort zien we hem ook in After Life. In de serie speelt hij namelijk zelf de hoofdrol van een weduwnaar die zonder filter verder leeft nu hij zijn vrouw is verloren. De zesdelige serie After Life is vanaf 8 maart te bekijken op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: