Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Kominsky Method • The Queen’s Gambit • The Witcher

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Alan Arkin verlaat The Kominsky Method voor slotseizoen

Slecht nieuws voor de fans van Alan Arkin. De acteur keert niet terug voor het laatste seizoen van The Kominsky Method. Hij was twee seizoenen lang een belangrijke schakel in de serie met Michael Douglas in de hoofdrol. Vanwege de coronaperikelen heeft hij nu echter besloten niet deel te nemen aan het derde seizoen.


Netflix lanceert trailer The Queen’s Gambit

De officiële trailer van The Queen’s Gambit is gelanceerd. De serie vertelt het verhaal van een jong schaakwonder. Ze is een groot talent, maar welke prijs moet ze betalen voor haar genialiteit? De serie komt op 23 oktober naar Netflix.


Netflix kondigt nieuwe historische dramaserie Barbarians aan

Netflix heeft een nieuwe historische dramaserie aangekondigd.. Vanaf 23 oktober kunnen we aan de slag met de serie Barbarians. De reeks wordt nu al gezien als het Duitse antwoord op Vikings. In de reeks draait het echter niet om de vikingen, maar de Romeinen.


Fanfavoriet Thue Rasmussen keert niet terug als Eskel in The Witcher

Ook bij The Witcher heeft het coronavirus voor flink wat problemen gezorgd. Door de uitbraak van het virus moesten de opnames van seizoen 2 worden verzet. Door het nieuwe schema kan Thue Rasmussen echter niet aantreden als Eskel in The Witcher. Gezocht wordt naar een vervanger. “Helaas, door de vertraging vanwege Covid-19 en het verzetten van de opnames, zal ik niet de rol van Eskel kunnen vertolken in The Witcher.” Desondanks is Rasmussen blij dat hij de rol mocht vertolken. Inmiddels zou onder meer de naam van Basil Eidenbenz rondgaan als opvolger van Rasmussen.


Slotseizoen Modern Family in oktober naar Netflix

Het slotseizoen van Modern Family is in aantocht op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we vanaf 1 oktober aan de slag kunnen met het elfde seizoen van de reeks. Daarmee staat de complete serie binnenkort online op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?