Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Babysitter • Narcos • One Day at a Time

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

The Babysitter cast terug voor vervolg

Langzaam aan wordt steeds meer duidelijk over het vervolg van The Babysitter. De film krijgt een sequel op Netflix en inmiddels is duidelijk geworden dat een groot deel van de cast terugkeert voor een tweede deel. Bella Thorne, Robbie Amell, Hana Mae Lee, Judah Lewis, Emily Alyn Lind, Andrew Bachelor, Ken Marino, Leslie Bibb, Carl McDowell en Chris Wylde keren allemaal terug. Voor de tweede film wordt een tijdsprong gemaakt van twee jaar. De vijanden van Cole keren op mysterieuze wijze terug.


Arrow spin-off over The Canaries in de maak

Mogelijk toch goed nieuws voor de fans van Arrow. De serie is bijna aan zijn slotseizoen toe, maar nu is er toch enigszins goed nieuws gekomen. Arrow krijgt mogelijk een spin-off waarin het draait om crime-fighting team The Canaries.


Serie Narcos krijgt eigen videogame

Heb jij de avonturen uit Narcos altijd al eens van dichtbij willen meemaken? Die kans komt er. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een spel genaamd Narcos: Rise of the Cartels waarin twee kanten gekozen kunnen worden. Je kunt ervoor kiezen om aan de slag te gaan voor het Medellin Cartel of juist voor de DEA. Het spel verschijnt later dit jaar voor computer en consoles.


Will Smith in nieuwe Netflix-film The Council

Will Smith is binnenkort te zien in een gloednieuwe film van Netflix. De acteur heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe film The Council. Recent was Smith nog te zien in de Netflix-film Bright en had hij een hoofdrol in de liveaction-film van Aladdin.


Castleden One Day at a Time nu in film

De cast van Sorta Like A Rockstar krijgt vorm. Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Auli’i Cravalho, bekend uit Moana, een rol te pakken had in de film, weten we nu ook meer over de rest van de cast. Justina Machado en Judy Reyes, beide bekend uit One Day At A Time, spelen in de film. Andere rollen zijn er voor Carol Burnett en Fred Armisen. De film is gebaseerd op een boek van Matthew Quick.


Deze films en series komen in oktober op Netflix

Met de herfst in aantocht overspoelt Netflix ons de komende periode vooral met series. Daarnaast komen de horrortitels ook op stoom richting Halloween. Deze titels komen in de eerste helft van oktober.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: