Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Vervelend vervolg Squid Game, Murder Mystery 2 besteld

De lancering van Squid Game zorgt voor een vervelend vervolg. Het telefoonnummer dat in de serie getoond wordt, wordt namelijk daadwerkelijk door iemand gebruikt. Ondertussen is Murder Mystery 2 besteld oor Netflix en komt er een spin-off van On My Block.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Squid Game zorgt voor vervelend vervolg

Squid Game is momenteel een groot succes op Netflix. De serie zorgt echter wel voor een vervelend vervolg. In de Zuid-Koreaanse serie wordt een telefoonnummer getoond op het kaartje voor de game. Dat nummer blijkt daadwerkelijk in gebruik door een man als zakelijk nummer. Hij wordt volop gebeld en door vooral kinderen die graag ‘in het spel terecht willen komen’. Netflix wil het probleem graag oplossen.


Murder Mystery 2 besteld door Netflix

Jennifer Aniston en Adam Sandler keren terug voor een tweede deel van Murder Mystery. Het eerste deel werd in 2019 gelanceerd en groeide toen binnen no time uit tot een groot succes. Nu blijkt er ook een tweede film te komen. Een releasedatum daarvoor is nog niet bekend.


Eerste beelden Bridgerton seizoen 2: Anthony Bridgerton aan zet

De eerste beelden van Bridgerton seizoen 2 zijn verschenen. Netflix heeft op zaterdag een groot fan event gehouden genaamd Tudum. Daar kwam een deel van de cast van seizoen 2 bij één om het tweede seizoen te bespreken. In seizoen 2 draait het niet langer om Daphne, maar gaat het juist om Anthony Bridgerton.


Spin-off On My Block in aantocht op Netflix

Goed nieuws voor de fans van On My Block. Eerder werd duidelijk dat de serie ten einde komt, maar nu blijkt de reeks op een andere manier wel verder te gaan. De serie krijgt namelijk een spin-off onder de naam Freeridge. In de serie volgen we een nieuwe groep vrienden die leven in de fictieve buurt Freeridge. Zij raken in de problemen als een dodelijke vloek verschijnt.


Undercover 3 in november van start: Ferry en Bob moeten samenwerken

Het derde seizoen van Undercover gaat dit najaar van start. Met de eerste teaser is de releasedatum bekendgemaakt door zowel Eén als Netflix. Vanaf november is het zover en ontstaat een zeer verrassende samenwerking tussen twee aartsvijanden.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?