Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Dark Crystal: Age of Restistance • Locke & Key • Over The Moon

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Dark Crystal: Age of Resistance geannuleerd na één seizoen

Het is al na één seizoen over en uit voor Dark Crystal: Age of Resistance. De serie leek veelbelovend te zijn, maar nu is toch besloten de serie na één seizoen te annuleren. “We kunnen bevestigen dat er geen extra seizoen komt van The Dark Crystal: Age of Resistance”, liet uitvoerend producent Lisa Henson weten. “We weten dat fans graag willen weten hoe dit hoofdstuk van de Dark Crystal saga eindigt en we gaan kijken hoe we dat verhaal in de toekomst kunnen vertellen.”


Productie Locke & Key seizoen 2 van start gegaan

De producties van het tweede seizoen van Locke & Key zijn van start gegaan. Mede door de uitbraak van het coronavirus konden de opnames pas later starten dan eerder gepland. Inmiddels is duidelijk dat de opnames lopen van 21 september tot en met 5 maart 2021. Een releasedatum voor seizoen 2 is nog niet bekend.


Nieuwe seizoenen You en Sweet Magnolias uitgesteld

De nieuwe seizoenen van You en Sweet Magnolias laten langer op zich wachten dan oorspronkelijk de bedoeling was. Zowel het derde seizoen van You als het tweede seizoen van Sweet Magnolias heeft vertraging opgelopen. Daardoor zullen we langer geduld moeten hebben.


Officiële trailer Over the Moon verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Over the Moon, ook wel bekend als Fei Fei en de Maan. Daarin draait het om een jong meisje dat met een raket af wil reizen naar de maan om te bewijzen dat de legendarische maangodin bestaat. De film komt op 23 oktober naar Netflix.


Verwijderalarm: Korte lijst met wel veel series

Het Netflix Verwijderalarm is net zoals de afgelopen weken gevuld met slechts enkele titels. De dubbele cijfers worden opnieuw niet gehaald, al zijn de meeste titels series. Daardoor is de schade voor de komende dagen dan ook beperkt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?