Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Daredevil • Riverdale • Romance-novels

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Deze 5 fan-theorieën van Riverdale zijn zo bizar dat ze misschien wel waar zijn

In aanloop naar het derde seizoen van Riverdale komen steeds meer fan theorieën voorbij. Seventeen heeft een aantal van de theorieën op een rijtje gezet. Zouden deze theorieën echt waar kunnen zijn? Het zou ons in ieder geval niets verbazen.


Deze films en series komen in de eerste helft van oktober

Oktober staat voor de deur en Netflix heeft vrijgegeven welke films en series we mogen verwachten in de eerste helft van oktober. Daarin komt het televisieseizoen in de Verenigde Staten weer echt op gang, waardoor het aantal wekelijkse series ook snel oploopt.


Nieuwe series gebaseerd op romance-novels

Fans van romance-series, zoals Chesapeake Shores en When Calls the Heart, kunnen zich al gaan verheugen op twee nieuwe series. Netflix heeft namelijk opdracht gegeven om werk te maken van twee zeer populaire romance-novels. Het gaat om Virgin River van Robyn Carr en Sweet Magnolias van Sherryl Woods. Beide series zullen in het eerste seizoen bestaan uit tien afleveringen.


Kingpin is echt terug in Daredevil

De geruchten waren al lange tijd zeer nadrukkelijk, nu zijn de beelden er ook om aan alle onzekerheid een einde te maken. In het derde seizoen van Daredevil zal de gevreesde opponent uit het eerste seizoen terugkeren: Kingpin. Dit werd duidelijk door de teaser die werd gelanceerd.


Trailer House of Cards seizoen 6: Claire Underwood aan de macht

Na korte flitsen is nu de eerste trailer van House of Cards seizoen 6 gelanceerd. Op 2 november gaat het slotseizoen van de politieke dramaserie van start, waarbij de focus is verlegd op Claire Underwood. Ze is de nieuwe leider van de Verenigde Staten.


Melissa Joan Hart en Sean Astin samen in een nieuwe serie

Melissa Joan Hart en Sean Astin zijn gecast voor een nieuwe sitcom van Netflix. Ze gaan spelen in No Good Nick, waarmee Netflix mikt op het familiegenre. Joan Hart is bekend van onder andere Melissa & Joey en Sabrina the Teenage Witch. Astin had onder andere in Stranger Things een rol, maar speelde in nog veel meer titels. Behalve Joan Hart en Astin zijn ook Siena Agudong (Star Falls), Kalama Epstein (The Fosters) en Lauren Lindsey Donzis (Liv and Maddie) gecast voor de serie.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: