Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Tiger King in november terug op Netflix, The Crown in november 2022

Op zaterdagavond vond het wereldwijde fanevent Tudum plaats. Daar werd onder meer bekend dat Tiger King op 12 november naar Netflix komt. Ook werd duidelijk dat The Crown een jaar later in november op Netflix staat. Daarnaast werd bekendgemaakt dat S*x Education nú al vernieuwd is voor een vierde seizoen.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Tiger King seizoen 2 vanaf november op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Tiger King. De serie krijgt een tweede seizoen op Netflix. Inmiddels is duidelijk geworden dat we niet lang meer hoeven te wachten op dat tweede seizoen. Al op 12 november staat Tiger King seizoen 2 op Netflix. Dat betekent dat het verhaal rondom de voormalig dierentuineigenaar Joe Exotic verder gaat.


The Crown volgend jaar in november op Netflix

Imelda Staunton heeft bekendgemaakt wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met het vijfde seizoen van The Crown. De Netflix Original keert in november 2022 terug op Netflix. De opnames zijn net begonnen. In de video maken we ook meteen kennis met Imelda Staunton als de nieuwe koningin Elizabeth.


The Witcher: Seizoen 3 aangekondigd en héél véél eerste beelden

Dit najaar kunnen we eindelijk verder met The Witcher. Het tweede seizoen zal namelijk op 17 december verschijnen en daar gaat het allerminst bij blijven. Netflix heeft namelijk aangekondigd dat er ook een derde seizoen komt.


Otis, Maeve en Eric vernieuwd voor vierde seizoen

Het vierde seizoen van S*x Education is nu al aangekondigd door Netflix. Ondanks dat we nog meer net aan de slag kunnen met het derde seizoen van de serie, is nu al duidelijk dat er ook een vierde seizoen komt. Dat betekent dat Otis, aeve, Eric en Dr. Jean Milburn terugkeren voor gloednieuwe afleveringen.


Absolute einde La Casa de Papel: Exclusieve clip

Het is nu toch echt bijna gedaan met de Spaanse boevenbende uit La Casa de Papel. Het vijfde en laatste seizoen is in twee delen gesplitst, waarvan de eerste vijf episodes een kleine maand te zien zijn. Het slotstuk volgt op 3 december.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?