Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Boys in the Band • You • The Hunt for Atlantis

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Officiële trailer The Boys in the Band verschenen

The Boys in the Band is in aantocht op Netflix. Vanaf 30 september wordt de film op Netflix verwacht en de officiële trailer is nu een feit. In de film draait het om negen homo’s die voor een verjaardagsfeestje bij elkaar komen. Alles verandert echter als een oude bekende opduikt.


Penn Badgley uit You vader geworden

Heugelijk nieuws voor You-ster Penn Badgley. De acteur, bekend uit Gossip Girl en als Joe Goldberg uit You, heeft samen met zijn vrouw Domino hun eerste kindje verwelkomd. De twee zijn in augustus ouders geworden. Eerder had Domino al twee miskramen gehad.


8 Horrorfilms en series op Netflix voor Halloween 2020

Netflix pakt dit jaar flink uit wat betreft nieuwe horrorfilms en series. Nu 31 oktober, de dag van Halloween, steeds dichterbij komt, is er ook steeds meer bekend over welke titels we in de komende periode op de streamingdienst mogen verwachten. We maakten een overzicht van de horror-films en -series waar jij de komende maanden naar uit kunt kijken.


The Hunt for Atlantis wordt film op Netflix

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van een nieuw filmproject. Het gaat om The Hunt for Atlantis van Andy McDermott. Matt Reeves, bekend als The Batman-regisseur, gaat met het project aan de slag. Het is niet ondenkbaar dat uit het project meer films volgen. The Hunt for Atlantis is tenslotte maar het eerste deel in een reeks van vijftien avonturenromans. Het verhaal gaat om de zoektocht naar de legendarische stad Atlantis.


The Christmas Chronicles 2 heeft releasedatum in november

Afgelopen week heeft Netflix de allereerste kerstfilm voor 2020 aangekondigd. Na een succesvolle release van de eerste The Christmas Chronicles film in 2018 is het later dit jaar tijd voor een vervolg. De releasedatum is inmiddels bekend.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?