Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The 100 • Stranger Things • The Defenders

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Teen Wolf-acteur krijgt vaste rol in The 100

J.R. Bourne zal in het zesde seizoen van The 100 verschijnen met een vaste rol. Bourne kennen we vooral uit Teen Wolf, waarin hij Chris Argent speelde. Ook was hij de laatste jaren te zien in Revenge, Arrow en Falling Water. Russell zal een ‘gecompliceerde’ relatie krijgen met Clarke.


Operation Finale: De jacht van Peter Malkin op Adolf Eichmann

Het waargebeurde verhaal over de legendarische Mosad-agent Peter Malkin verschijnt op 3 oktober op Netflix: Operation Finale. De film is gemaakt door Oscar-winnaar Ben Kingsley, met Oscar Isaac in de hoofdrol. Adolf Eichmann is één van de hoofdverantwoordelijken voor de Holocaust. Direct na de Tweede Wereldoorlog verdween de ‘Architect van de Holocaust’ volledig van de radar en begon de zoektocht naar één van de grootste misdadigers uit de recente geschiedenis.


Tweede seizoen The Defenders nog altijd niet uitgesloten

Hebben alle Marvel-superhelden al minimaal twee seizoenen erop zitten op Netflix, het overkoepelende verhaal van The Defenders is voorlopig tot één seizoen beperkt gebleven. Het is echter niet uitgesloten dat er alsnog een tweede seizoen komt. Jeph Loeb, baas van de televisietak van Marvel, vertelde dit aan Entertainment Weekly. “Op dit moment zijn er geen plannen voor een tweede seizoen, maar dat wil niet zeggen dat het helemaal niet komt. Het hoeft ook niet zo zijn dat de oorspronkelijke personages opnieuw te zien zijn”, waarmee Loeb de deur open zet naar uitbreiding.


De gelekte informatie over Daredevil blijkt te kloppen

Het derde seizoen van Daredevil is inderdaad vanaf 19 oktober te zien bij Netflix. De streamingdienst heeft dit sterke vermoeden inmiddels bevestigd met een officiële video. Vorige week ontstond het vermoeden al, na een tweet van het Thaise twitteraccount van Netflix.


Casting Stranger Things 3 is nog volop gaande

De opnames voor het derde seizoen van Stranger Things zijn onderweg, toch is de cast nog niet compleet. Dit meldt The Hollywood Reporter. Er is namelijk een lastige verhaallijn, waarvoor telkens naar nieuwe acteurs wordt gezocht. “Er is nog steeds veel geheimhouding, en we kunnen niet zeggen naar wat voor rollen we op zoek zijn, dus het is een vreemde uitdaging”, aldus casting director Carmen Cuba.


Gordon-Levitt en Foxx in Netflix-film

Joseph Gordon-Levitt en Jamie Foxx zullen samen te zien zijn in een nieuwe sci-fi thriller. Een titel heeft de film nog niet, maar de basis van het script is al wel bekend. In Portland gaat een drugs rond, waardoor criminelen opeens superkrachten krijgen. Aan Gordon-Levitt om het op te lossen. De opnames beginnen volgende maand al.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: