Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Emily in Paris • La Révolution • American Murder

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Trailer Emily in Paris gelanceerd

Fan van romantische komedieseries? Dan komt er op 2 oktober een aanrader naar Netflix. De streamingdienst heeft deze week de officiële trailer gedeeld van Emily In Paris. De tien afleveringen tellende serie vertelt het verhaal van Emily (Lily Collins). Ze heeft een droombaan in Parijs te pakken en daar staan haar verrassende uitdagingen en nieuwe avonturen te wachten.


Franse serie La Révolution heeft trailer te pakken

Netflix slaagde er lang in om niet veel bekend te maken over de nieuwe Franse serie La Révolution. Tot nu, want de streamingdienst heeft de officiële trailer vrijgegeven. In de serie wordt het verhaal van de Franse revolutie in de 18e eeuw verteld. De reeks verschijnt op 16 oktober.


8 Horrorfilms en series op Netflix voor Halloween 2020

Netflix pakt dit jaar flink uit wat betreft nieuwe horrorfilms en series. Nu 31 oktober, de dag van Halloween, steeds dichterbij komt, is er ook steeds meer bekend over welke titels we in de komende periode op de streamingdienst mogen verwachten. We maakten een overzicht van de horror-films en -series waar jij de komende maanden naar uit kunt kijken.


American Murder: The Family Next Door eind september naar Netflix

True crime documentaireseries doen het de laatste jaren goed op Netflix. In dat kader verschijnt op 30 september een nieuwe documentaire online. Het gaat om American Murder: The Family Next Door waarin het verhaal van Chris Watts centraal staat. Hij vermoordde in 2018 zijn zwangere vrouw Shanann en hun twee kinderen Bella en Celeste. De trailer is inmiddels gelanceerd.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 38

De donderdag is weer aangebroken en dat betekent dat het tijd is voor de tien meest populaire titels van de week. In week 38 is er geen enkele titel in geslaagd om Away van de koppositie te verdrijven. Wel deed Family Business goede zaken door de top tien binnen te komen en meteen op de tweede plek te eindigen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?