Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The 100 • Fargo • Big Mouth

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Octavia verklapt details over slotseizoen The 100

Fans van The 100 mogen heel wat verwachten van het slotseizoen van The 100. Marie Avgeropoulos, beter bekend als Octavia Blake in de reeks, heeft zich uitgesproken over de laatste afleveringen. “Volgend seizoen is totaal anders dan alle andere. De kijkers gaan niet geloven wat eraan komt. Er komen nieuwe karakters, nieuwe planeten en nieuwe wendingen aan.”


Timothy Olyphant nieuw castlid voor Fargo

Het vierde seizoen van Fargo is in aantocht. De laatste dagen zijn al heel wat nieuwe acteurs aangekondigd voor het nieuwe seizoen van de reeks en daar is nu ook Timothy Olyphant bijgekomen. De voormalig castlid van Justified heeft een vaste rol in het vierde seizoen. Hij speelt Dick ‘Deafy’ Wickware. Meer is nog niet bekend over zijn rol.


Netflix lanceert trailer superheldenserie Raising Dion

Netflix heeft de officiële trailer van Raising Dion naar buiten gebracht. De superheldenserie vertelt het verhaal van een jongetje dat over mysterieuze krachten blijkt te beschikken. Terwijl hij zelf nog niet precies weet wat hij allemaal kan, begint de overheid een jacht op hem.


Trailer Big Mouth seizoen 3 verschenen

Het derde seizoen van Big Mouth is in aantocht op Netflix. Vanaf 4 oktober kunnen we aan de slag met de nieuwe afleveringen. Netflix heeft inmiddels de officiële trailer van het derde seizoen gelanceerd. Die trailer is hieronder te bekijken.


Eigen Kweek seizoen 3 binnenkort op Netflix

Eigen Kweek keert binnenkort terug op Netflix. De streamingdienst heeft het derde seizoen van de serie aangekondigd. Vanaf 1 oktober kunnen we aan de slag met de reeks over Jos en Ria. Het derde seizoen blijkt ook het slotseizoen te worden.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?