Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Young Royals krijgt tweede seizoen, documentaire over curatorschap Spears

Young Royals krijgt een tweede seizoen op Netflix. De Zweedse serie is nu officieel vernieuwd voor een seizoen 2. Ook komt er een documentaire naar Netflix waarin het draait om het curatorschap van vader Jamie Spears over Britney Spears. Daarnaast is de trailer verschenen van het slotseizoen van On My Block.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Young Royals krijgt tweede seizoen op Netflix

Young Royals krijgt een tweede seizoen op Netflix. We hebben er even op moeten wachten, maar inmiddels is duidelijk geworden dat het einde van Young Royals nog niet in zicht is. Seizoen 2 van Young Royals mogen we in 2022 op Netflix verwachten.


Documentaire over curatorschap Britney Spears

Het curatorschap van vader Jamie Spaers over Britney Spears heeft de gemoederen de laatste tijd flink beziggehouden. Netflix brengt op 28 september een documentaire uit over het curatorschap. De documentaire gaat door het leven onder de naam Britney vs Spears. Vanaf 28 september kunnen we met de documentaire aan de slag.


Hit & Run ondanks grote cliffhanger nu al gecanceld

Netflix heeft tijdens de tweede dag van Geeked Week de releasedatum van Locke & Key seizoen 2 bekendgemaakt. In oktober kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie. Ook werden meteen de eerste foto’s gedeeld vanuit het tweede seizoen. Inmiddels is dit aangevuld met de exacte releasedatum én de trailer.


Trailer slotseizoen On My Block verschenen

Het einde van On My Block is nu dan toch echt in zicht. De serie keert op 4 oktober nog één keer terug voor gloednieuwe afleveringen, maar dan is het ook over en uit voor de reeks. Nu alvast is de trailer verschenen van het laatste seizoen van On My Block.


Heugelijk nieuws: Vierde én vijfde seizoen voor Virgin River

Goed nieuws voor de fans van Virgin River. De serie is een grandioos succes op Netflix en blijkt nog lang niet ten einde te komen. USA Today is er namelijk achter gekomen dat Virgin River meteen is vernieuwd voor een vierde en vijfde seizoen. Dat betekent dat er nog lang geen einde komt aan de avonturen van Jack en Mel.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?