Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Bruised • The Kane Chronicles • Malcolm & Marie

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Filmrechten Bruised met Halle Berry aangekocht door Netflix

Netflix is erin geslaagd om de filmrechten aan te kopen van Bruised. Het is de eerste film waarin Halle Berry ook verantwoordelijk is voor de regie. In de film draait het om een mixed martial arts-vechter. Als haar zesjarige zoontje terugkeert, krijgt ze het moeilijk. Naar verluidt heeft Netflix een bedrag met acht nullen neergeteld voor de film.


Netflix aan de slag met trilogie The Kane Chronicles

Netflix heeft een nieuwe filmtrilogie aangekondigd. De streamingdienst is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van The Kane Chronicles. De drie boeken zijn afkomstig van Rick Riordan, bekend van Percy Jackson, en vertellen het verhaal van de Egyptische geschiedenis en mythologie. In de film draait het om Carter en Sadie Kane.


Deze titels komen in tweede helft van september op Netflix

De tweede helft van september staat alweer voor de deur. Langzaam gaan we richting de herfst en Halloween. Voor Netflix dan ook voldoende aanleiding om weer een aantal heerlijke films en series aan te kondigen.


Malcolm & Marie met Tenet-ster naar Netflix

Netflix heeft ook de rechten aangekocht van Malcolm & Marie. In de film zijn er hoofdrollen voor Zendaya en John David Washington (Tenet). In de film draait het verhaal om een stel dat na een succesvolle filmpremière thuiskomt en relatieproblemen krijgt. Voor de film zou zo’n dertig miljoen dollar neergeteld zijn.


The Christmas Chronicles 2 heeft releasedatum in november

Op misschien wel de laatste echte warme dag van 2020 heeft Netflix de allereerste kerstfilm voor 2020 aangekondigd. Na een succesvolle release van de eerste The Christmas Chronicles film in 2018 is het later dit jaar tijd voor een vervolg. De releasedatum is inmiddels bekend.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?