Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Fargo • Daybreak • Selena Gomez

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Glynn Turman uit Mr. Mercedes in Fargo

Glynn Turman heeft een rol in het vierde seizoen van Fargo. Turman leerden we kennen in Mr. Mercedes en nu is hij terug voor een gloednieuwe rol. In Fargo seizoen 4 kruipt Turman in de huid van Doctor Senator. Wat zijn rol precies inhoudt, is nog niet bekend. Turman was naast zijn rol in Mr. Mercedes eerder ook te zien in How To Get Away With Murder.


Selena Gomez werkt aan indrukwekkende docu voor Netflix

Selena Gomez maakte met 13 Reasons Why al haar debuut op Netflix, maar er komt meer van haar aan. Afkomstig van uitvoerend producent Selena Gomez kunnen we vanaf 2 oktober aan de slag met Living Undocumented. De zesdelige documentaireserie laat zien hoe hoog de prijs kan zijn voor de ‘American Dream’. De eerste beelden zie je al hieronder.


Alle seizoenen van Seinfeld komen naar Netflix

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van alle negen seizoenen van Seinfeld. Daardoor kunnen we in de toekomst aan de slag met nieuwe afleveringen van de legendarische sitcom. We zullen wel nog even geduld moeten hebben, want de serie wordt pas in 2021 toegevoegd.


Jane Lynch en Cyndi Lauper maken samen komedieserie

Jane Lynch en Cyndi Lauper hebben de handen in één geslagen voor een gloednieuwe komedieserie op Netflix. De twee spelen zelf ook de hoofdrol in de serie. Lynch kennen we als actrice uit Glee, terwijl Lauper bekend is uit Girls Just Wanna Have Fun. Het is nog niet bekend hoe de komedieserie heet. Hij gaat in ieder geval iets weg hebben van Golden Girls.


Officiële teaser Daybreak verschenen

Netflix heeft de eerste officiële teaser van Daybreak naar buiten gebracht. De dramaserie wordt op 24 oktober toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. In Daybreak zien we hoe een tiener op zoek gaat naar zijn verloren liefde. Ondertussen komen Mad Max-achtige bendes en zombies op zijn pad in deze postapocalyptische wereld.


Netflix bestelt Deense thrillerserie Equinox

Netflix heeft een gloednieuwe Deense bovennatuurlijke thrillerserie besteld. Het gaat om Equinox, een serie die gebaseerd is op de populaire podcast Equinox 1985. De serie gaat bestaan uit zes afleveringen. Tea Lindeburg en Piv Bernth (The Killing) werken samen voor het project.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?