Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Giri/Haji • Umbrella Academy • The Trial of the Chicago 7

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Giri/Haji al na één seizoen klaar

Het verhaal van Giri/Haji is al na één seizoen voorbij. Zowel Netflix als BBC heeft besloten om geen tweede seizoen te bestellen van de serie. Daarmee is de serie razendsnel ten einde gekomen. In de reeks werden we meegenomen naar de Yakuzaoorlog in Tokio. Een agent moest in Japan op zijn naar zijn broer, een huurmoordenaar.


The Umbrella Academy seizoen 2 last minute aangepast

De makers van The Umbrella Academy werden verrast door een sneeuwstorm op het moment dat de opnames van de seizoensfinale van seizoen 2 gepland stonden. Dat blijkt ook de reden te zijn dat we in de laatste aflevering sneeuw zien. Die sneeuw is niet gecreëerd met visual effects. Last minute werd het script aangepast voor de sneeuwstorm.


Slotseizoen Lucifer blijkt na verwarring korter dan seizoen 5

Deze week is er veel onduidelijkheid geweest over het slotseizoen van Lucifer. Na het huidige vijfde seizoen komt er nog een zesde campagne, maar hoe lang zal deze gaan duren. Dankzij Amenadiel is er nu duidelijkheid gekomen.


Trailer The Trial of the Chicago 7 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de nieuwe film The Trial of the Chicago 7. De film vertelt het verhaal van de Democratische Conventie van 1968. Wat begon als een vreedzaam protest, mondde uit in een gewelddadige botsing met de politie en de National Guard. De organisatoren werden aangeklaagd wegens samenzwering en opruiing. De film verschijnt op 16 oktober.


9 Series om dit najaar naar uit te kijken

Het einde van de zomer is nu dan toch echt bijna in zicht. Tijd om weer vaker op de bank te kruipen voor een leuke film of serie op Netflix. Dit najaar staat ons weer heel wat moois te wachten op Netflix. Wij maakten een overzicht van de 9 series om dit najaar naar uit te kijken.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?