Laatste Nieuws

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Orphan Black • Making a Murderer

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Showrunner Riverdale bespreekt eerbetoon-aflevering

Showrunner Roberto Aguirre-Sacasa heeft het één en ander verteld over de eerbetoon aflevering voor Luke Perry. In de aflevering is een rol weggelegd voor Shannen Doherty. Uit het verhaal van de showrunner werd haar rol in de eerste aflevering van het seizoen al duidelijk. “Shannen speelt de persoon die ons vertelt wat er met Fred is gebeurd”, zo vertelde Aguirre-Sacasa onder meer. Ook verscheen de eerste afbeelding van de aflevering.


Orphan Black eindelijk terug, maar niet als serie

Orphan Black is eindelijk terug. Dit keer niet als serie op Netflix, maar als luisterboek. Tatiana Maslany is opnieuw in de huid van de clones gekropen om een vervolg op de serie op te nemen. Het verhaal speelt zich acht jaar na de seizoensfinale af en is te beluisteren bij Serial Box voor een bedrag van 9,99 Amerikaanse dollar.


Vervolg Alta Mar binnen half jaar na eerste seizoen

Alta Mar keert alweer razendsnel terug op Netflix. De streamingdienst heeft bekend gemaakt dat een tweede seizoen van de Spaanse thriller-dramaserie al op 22 november wordt toegevoegd aan het aanbod. Uiterst snel, want het eerste seizoen verscheen in mei op Netflix. Na dat seizoen bleven we echter achter met een grote cliffhanger.


Beloning voor gouden tip in Making a Murderer-zaak

De mensen achter Steven Avery uit de Netflix-serie Making a Murderer hopen nog steeds dat hij ooit wordt vrijgesproken. Ze hebben nu dan ook besloten een beloning uit te loven van 100.000 Amerikaanse dollar aan de persoon die een gouden tip kan geven die leidt tot de vrijlating van Avery.


Deal Netflix met Oscarwinnar Alexander Payne

Netflix is erin geslaagd om een nieuwe film van Oscarwinnaar Alexander Payne in de wacht te slepen. Voor de film waarin Mads Mikkelsen zeer waarschijnlijk de hoofdrol speelt was veel concurrentie. Toch ging Netflix er uiteindelijk met de rechten vandoor. Naar verwachting verschijnt de nog naamloze film in 2020 op Netflix. Eerder won Payne Oscars voor Sideways en The Descendants.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?