Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Ricky Gervais • Rebecca • Noors drama

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Ricky Gervais heeft twee projecten klaar voor na After Life

Het einde van After Life is in zicht. De serie krijgt nog één seizoen en dan is het over en uit voor de serie. Achter de schermen blijkt Ricky Gervais al twee nieuwe projecten klaar te hebben. Naast een nieuwe stand-up special die in 2021 verschijnt genaamd Supernature, komt er meer. “Netflix heeft zich al ingeschreven voor mijn stand-up na Supernature. Ze hebben ook al opgegeven voor wat mijn volgende serie ook is.” Daarvoor heeft Gervais twee ideeën klaarliggen.


Officiële trailer Rebecca verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de romantische dramafilm Rebecca. De film is gebaseerd op het in 1938 verschenen boek van Daphne du Maurier. De film vertelt het verhaal van een naïeve vrouw die een vurige affaire heeft met een rijke weduwnaar. Ze trouwt met hem en verhuist naar zijn landgoed, waar zijn overleden vrouw nog altijd rondspookt.


Realityserie Kardashians stopt na twintig seizoenen

Kim Kardashian heeft bekendgemaakt dat het na twintig seizoenen over en uit is voor Keeping Up with the Kardashians. De realityserie begon in 2007 en is inmiddels al veertien jaar een groot succes. Toch is nu besloten dat het na twintig seizoenen klaar is voor de reeks. Op Netflix kunnen we tot op heden aan de slag met de eerste vier seizoenen van de reeks.


Netflix kondigt nieuw Noors drama aan

Netflix breidt zijn Scandinavische portfolio uit met een gloednieuw Noors drama. De zesdelige thrillerserie volgt een vrouw van wie verwacht wordt dat ze dood is, maar dan komt ze ineens weer tot leven met honger naar bloed. Tot de cast behoren Kathrine Thorborg Johansen en Elias Holmsen Sørensen. De serie wordt in 2021 op Netflix verwacht.


The Walking Dead stopt na elf seizoenen, nieuwe spin-off aangekondigd

Verrassend nieuws vanuit de Verenigde Staten. Na elf seizoenen is het officieel gedaan voor The Walking Dead. De uiterst succesvolle serie krijgt nog een elfde seizoen, maar dan is het officieel klaar voor de reeks. Ondertussen werd er wel een derde spin-off aangekondigd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?