Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Fargo • After Life • Arrow

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

‘Crazy Eyes’ uit Orange is the New Black in Fargo

Uzo Aduba, beter bekend als ‘Crazy Eyes’ uit Orange is the New Black, heeft een nieuwe rol te pakken. De actrice heeft een rol in het vierde seizoen van Fargo. Wie ze speelt in de misdaadserie is nog niet bekend, maar dat ze een rol heeft is volgens Deadline duidelijk. Naast Aduba hebben ook Chris Rock, Jack Huston, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jessie Buckley en Jeremie Harris een rol in de reeks.


Oude bekende keert terug in slotseizoen Arrow

Voor het slotseizoen van Arrow is een oude bekende teruggekeerd. Het gaat om Yao Fei, één van de mentors van Oliver Queen. Byron Mann, de acteur die in de huid kruipt van Yao Fei, heeft het nieuws zelf naar buiten gebracht. Het achtste seizoen wordt ook het laatste seizoen van de reeks.


Trailer Riverdale seizoen 4 verschenen

Het vierde seizoen van Riverdale gaat op 10 oktober van start op Netflix. In aanloop naar de release daarvan is inmiddels de officiële trailer verschenen. Daarin blijkt al snel dat Jughead vermist is. Daarnaast werpt de trailer ook alvast andere vragen op.


Opnames After Life seizoen 2 gestart

De opnames van het tweede seizoen van After Life zijn inmiddels gestart. Ricky Gervais, hoofdrolspeler en tevens schrijver van de serie, heeft het nieuws via Twitter naar buiten gebracht. Tegelijkertijd met de aankondiging plaatste hij ook een aantal foto’s van de set.


Cast Zweedse detectiveserie Young Wallander bekend

De Zweedse detectiveseries Young Wallander is onderweg naar Netflix. Vanaf 2020 kunnen we aan de slag met de prequelserie waarin een jonge Wallander wordt gevolgd. De hoofdrol is voor niemand minder dan Adam Pålsson (The Bridge). hij speelt Kurt Wallander. Andere rollen zijn er voor Richard Dillane als inspecteur Hemberg en Leanne Best als Frida Rask.


You seizoen 2 in december op Netflix

Het tweede seizoen van You heeft een releasedatum gekregen. Vanaf 30 december kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de reeks over Joe Goldberg. Net als seizoen 1 telt seizoen 2 opnieuw tien afleveringen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?