Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Luther-film in aantocht, There’s Something Inside Your House

Luther krijgt een afsluitende film, waarin Idris Elba nog één keer zijn opwachting zal maken. De makers van Stranger Things komen met een horrorfilm en er zullen opnieuw vier filmklassiekers onder de loep worden genomen.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Luther-film in productie; cast naast Idris Elba bekendgemaakt

De afsluitende film van Luther krijgt nu echt vorm. Begin dit kalenderjaar bevestigde hoofdrolspeler Idris Elba dat de Britse crimeserie een afsluiter zou krijgen in de vorm van een film. Hij hoopte nog in 2021 aan de slag te kunnen en nu de cast vorm krijgt kan dat zomaar lukken. Nu weet The Hollywood Reporter te melden dat de eerste castleden zijn gecontracteerd. Idris Elba keert uiteraard terug als DCI John Luther. Ook vastgelegd zijn Cynthia Erivo en Any Serkis, die allebei niet te zien waren in de serie. Erivo zal een detective spelen die tevens op vijandige voet leeft met Luther. Serkis zal de boef zijn waar alles om draait.


There’s Something Inside Your House

Op 6 oktober kunnen we verstopt achter een kussentje gaan zitten voor There’s Something Inside Your House. De makers van Stranger Things hebben namelijk samen met de producers van The Conjuring Universe een horrorfilm gemaakt. De subtitel zegt al voldoende: Everyone has a secret to die for. En die geheimen worden door een moordenaar – die telkens een masker draagt van zijn slachtoffer – maar wat graag naar buiten gebracht.


Undercover seizoen 3: Bob en Ferry staan weer oog in oog

Het derde seizoen van Undercover is op komst en de makers hebben nu bekendgemaakt wat we zoal mogen verwachten. Het tweede seizoen is recent op Netflix verschenen, terwijl het derde seizoen dit najaar zal worden gelanceerd. Zeker is dat Bob en Ferry weer met elkaar de strijd aan zullen gaan.


Vier nieuwe filmklassiekers in The Movies That Made Us

De succesvolle docureeks The Movies That Made Us krijgt alweer een derde seizoen. In oktober verschijnen vier afleveringen waar filmklassiekers onder de loep worden genomen. Hoe kwamen ze tot stand, wat is het verhaal achter de film en hoe konden ze zo’n grote kaskraker worden. Of hoe werden ze pas jaren later en mega succes. Ditmaal zijn Robocop, Coming to America, Alien en Friday the 13th aan de beurt.


Narcos Mexico: Derde – en laatste – seizoen dit najaar op Netflix

Het derde seizoen van Narcos Mexico heeft een releasedatum. In november zullen de nieuwe afleveringen te zien zijn van de historische misdaadserie. Het slechte nieuws daarbij is wel dat dit het laatste seizoen zal zijn, net zoals de originele Narcos-reeks zal het dus stoppen na drie campagnes.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?