Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • K-pop Blackpink • Space Shuttle-ramp

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Table reads Riverdale in volle gang

De castleden van Riverdale zijn weer aan het werk. De productie van het nieuwe seizoen is inmiddels in volle gang en die is deze week afgetrapt met de eerste table reads. Door de coronacrisis gaan de table reads dit jaar van afstand door. Ondertussen zijn ook de namen van de eerste vijf afleveringen bekendgemaakt. Het gaat om ‘Climax’, ‘The Preppy Murders’, ‘Graduation’, ‘Purgatory’ en ‘The Homecoming’.


Netflix werkt aan K-Pop documentaire over Blackpink

K-Pop is uiterst populair. Het Zuid-Koreaanse muziekgenre groeit steeds verder door en mede daarom is Netflix aan de slag gegaan met een documentaire rondom een van de populairste bands: Blackpink. Vanaf 14 oktober kunnen we op Netflix aan de slag met Blackpink: Light Up The Sky. Daarin komen we ook achter de hoogte- en dieptepunten van het leven als K-Pop idool.


Opnames Lucifer spoedig hervat, releasedatum bekend?

Goed nieuws voor de fans van Lucifer. De opnames van de serie worden spoedig hervat. Daarnaast lijkt Tom Ellis tussen neus en lippen door al het één en ander bekendgemaakt te hebben over de release van het tweede deel van seizoen 5.


Docu op komst over Space Shuttle-ramp

Netflix werkt ook aan een documentaire over de Space Shuttle-ramp uit 1986. Op 28 januari 1986 zat iedereen klaar voor de lancering van de space shuttle Challenger, maar toen ging het helemaal mis. Vanaf 16 september verschijnen alle vier de afleveringen van Challenger: The Final Flight online op Netflix.


Verwijderalarm: 18 titels op de lijst, That ’70s Show plotsklaps weg

Het Netflix Verwijderalarm bevat achttien titels. Daarin ontbreekt misschien wel de meest opvallende – en bekende – serie. Want That ’70s Show is sinds maandag plotsklaps vertrokken.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?